PUBG

Hivatalos: Jön a PUBG új rangrendszere – Minden infó, amit tudnod kell róla


Újabb rangrendszert kap a PUBG, a jelenlegi béta pedig a feledés homályába merül.

A PUBG fejlesztői ezúton is egy hosszabb levélben közölték a játékosokkal, hogy milyen fejlesztések is várhatóak a rangrendszert illetően. Alapvetően ez egy rendkívül jó újítás, hiszen a jelenlegi rendszer több tekintetben sem állja meg a helyét, de ezzel korábban mi is több alkalommal foglalkoztunk.

Átalakítás alatt

A mostani rendszer szinte úgy ahogy van, megy a kukába. Az RP pontokat SP (Surival Point) pontokká fogják konvertálni, ami teljesen más kritériumok alapján számítja ki a játékosok pontjait. Az új SP rendszer a személyes növekedésen és teljesítményen fog alapulni a jelenlegi helyezés alapúval ellentétben.

Az emblémák is átnevezésre kerültek. Az alsó 5 rangban nem lehet lejjebb csúszni a ranglétrán, ellenben az utolsó kettővel. A legritkább rang az értelemszerűen a Lone Survivor, ami csupán a toplista első 1000 játékosa kaphat meg, ha pedig lecsúszunk innen, akkor visszadob a rendszert Expert fokozatba, ahonnan természetesen még visszakerülhetünk a Lone Survivorbe ha elég ügyesek vagyunk. A toplistát emellett mostantól 2 óránként frissítik.

A lobby-ban láthatóak lesznek a játékosok rangjai a nevük mellett, akár csak a fentebbi képen láthatjuk.

Újdonságok tárháza

Mostantól nem csupán a Supply rendszer segítségével tudunk újabb ingyenes skinekhez jutni, hanem a játék végre külfönéle ajándékokkal jutalmazza azokat, akik ügyesen játszanak. Jelen állás szerint a következő szezon elején fogják kiosztani a jutalmakat a szezonvégi állásnak megfelelően.

A legkisebb rangtól egészen a legnagyobbig kivétel nélkül jutalmaz majd a rendszer, persze a nehézségi fokozatoknak megfelelő ritkaságú tárgyakkal.

Mikor?

Jogos a kérdés, hiszen az átalakítás utáni első szezon már jó ideje tart, de már nem sokáig, ugyanis december 12-én lelövik és véget is fog érni. Aki szeretné kipróbálni az új rangrendszert, az a teszt szervereken megteheti december 7-étől kezdve. Az éles szerverekre pedig jóval később, csupán december 19-én érkezik, feltehetőleg az új pályával együtt. A jelenlegi rendszernek egyébként azért kellett ilyen sokáig maradnia, mert ezen adatok alapján alakították ki az új SP rendszert.

Reméljük ezzel már minden rendben lesz!

Forrás: PUBG Corp.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva