Hearthstone

A 150 goldos kérdés: mikor éri meg befizetni a Brawliseumra?


Néhány tudnivaló és tipp azoknak, akik nem tudják, mitévők legyenek.

A Blizzard úgy döntött, hogy éppen a Rastakhan’s Rumble megjelenésének hetére időzíti a Standard Brawliseum újabb felvonását, amely lényegében az Arena mód és a constructed játék kombinációja: minden pont ugyanúgy zajlik, mint az arénában, annyi különbséggel, hogy itt magunknak kell paklit építeni.

Az első menet mindenkinek ingyenes, így itt nincs veszítenivaló. De vajon megéri befizetni 150 goldot az újabb próbálkozásokért? Nos, az attól függ… Jöjjön pár tipp azoknak, akik fontolgatják a folytatást, de nem biztosak a dolgukban.

Alapvetően két esetet fogunk megvizsgálni

  1. Ha még szívesen bontasz Rastakhan’s Rumble pakkokat
  2. Ha kizárólag a profitra hajtasz

Nézzük, mikor érdemes belevágni a fenti felfogások mellett!

#1 – Ha még szívesen bontasz

Mivel még csak két napja jelent meg az új kiegészítő, ezért a többség bizonyára szívesen nyitna még Rastakhan pakkokat. Ez azért jó hír, mert ebben az esetben már 3 feletti győzelmi átlaggal is pluszosra jön ki a Brawliseum. Íme a 3 winért járó jutalmak:

  • 1 Rastakhan pakk
  • 25-35 gold
  • 20-25 gold VAGY 10-25 dust VAGY 1 random Rare lap

Vagyis hosszú távon, goldra átszámítva 150 feletti átlagot hoz a 3 győzelem, de 4 winért már az 50 feletti goldmennyiség is garantált a pakk mellett.

#2 – Ha a profitra hajtasz

Ha kizárólag a rendelkezésedre álló aranyat szeretnéd feljebb tornászni, akkor jóval nehezebb dolgod lesz, hiszen ehhez 7 győzelem feletti átlagra lesz szükség. Ez garantálja ugyanis, hogy mindig visszajön a 150 befektetett gold. Íme a 7 winért járó jutalmak:

  • 1 Rastakhan pakk
  • 150-160 gold
  • 20-25 gold VAGY 10-25 dust VAGY 1 random Rare lap

Ezt a lehetőséget csak a komoly tapasztalattal és magas winrate-tel rendelkező játékosoknak ajánljuk – számukra pedig vélhetően nem is újdonság, hogy 7-es átlag kell a profithoz, hiszen ugyanaz a szisztéma, mint az Arénában.

Az ingyenes menet jó alkalom arra, hogy felmérjétek, mekkora potenciál van a paklitokban. Ha pedig úgy érzitek, hogy hosszú távon képesek vagytok 3 győzelem feletti átlagot futni, akkor érdemes pörgetni a Brawliseumot – de persze csak akkor, ha szívesen bontogattok még Rastakhan pakkokat. Sok szerencsét!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva