Gaming

Most már biztos: poszt-apokaliptikus játék lesz a Far Cry-ból is


A Ubisoft közzétette az új rész első teaser videóját.

A tavasszal megjelent ötödik rész után azt hihettük, hogy egy ideig most biztosan csend lesz a Far Cry franchise háza táján. Ez azonban végül nem tartott túlságosan sokáig:

a Ubisoft közzétette az első teaser videót a következő játékról.

Az időzítés nem véletlen, hiszen a “valódi” bejelentés itteni idő szerint péntek hajnalban várható, ekkor rendezik ugyanis a The Game Awards díjátadót, ahol ugyan a kitüntetések is fontosak, a valódi izgalmat azonban az új játékleleplezések jelentik majd. Az új Far Cry csupán az egyik lesz a több mint tíz közül.

Íme a szóban forgó egyperces videó:

A teaser természetesen túl sok konkrétumot nem árul el, inkább csak egy hangulati kedvcsináló. Az azonban elég egyértelműen leszűrhető belőle, hogy ezúttal poszt-apokaliptikus körítésre számíthatunk – a videó elején az ötödik rész világát, majd egy gombafelhőt láthatunk, hogy aztán később előkerüljenek a tipikusan “világvégés” fegyverek is.

Mondhatnánk, hogy meglepő húzás ez a Ubisofttól, az igazság azonban az, hogy a trópusok, a szavannák, a Himalája, a kőkor és a modern kori Montana után abszolút adta magát, hogy bepróbálkoznak valami szokatlannal – legalábbis ami a Far Cry franchise-t illeti, hiszen a gaming világban amúgy kifejezetten népszerűnek számít a poszt-apokaliptikus téma. Kíváncsian várjuk a pénteki leleplezést, és hogy mi sül ki ebből az egészből!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva