League of Legends

Akali akár el is vesztheti a “true stealth”-t, Meddler is megszólalt a témában


Komoly módosítások várhatnak Akalira a jövőben.

Akali egy hihetetlenül erős karakter. Amióta megkapta a VGU-t meghatározója a metának, ennek pedig jó páran nem örülnek. Talán nem is azzal van a gond, hogy erős, hanem az, ahogyan erős.

Jelenleg kizárólag Akalinak van “true stealth”, vagyis valós rejtőzése a játékban, ami annyit tesz, hogy semmi sem képes őt kiszúrni, még a Turretek sem. Holott azok elől tényleg nehéz elrejtőzni.

Így szerezheted meg legolcsóbban Prestige K/DA Akalit az idei Snowdown event alatt

A Riotot és a közösséget is folyamatosan mozgatja Akali helyzete, az egyik követeli a nerfet, a másik pedig igyekszik teljesíteni. Az elmúlt néhány hétben több gyengítés is érkezett Akalira, ám óvatosnak kell lennie a kiadónak, hiszen a feledésbe se gyengíthetik a karaktert, elvégre azzal a saját munkájukat dobnák a kukába.

A League of Legends Boards fórumon Riot Meddler megtörte a csendet, némi belsős információt osztott meg a közösséggel Akalival kapcsolatban. A rioter elmondta, folyamatosan folynak a belsős felmérések Akalival kapcsolatban, a kiadó munkatársainak a véleménye ugyanis megosztó, legalább annyian változtatnának Akalin drasztikusan, mint ahányan nem.

Az egyik legfőbb vonulat Meddler elmondása szerint, Akali “true stealth” képességének elvesztése. Jelenleg folyamatosan folynak a belső tesztelések, hogy mely irányba haladjon a hős a jövőben, ezek közül az egyik irány, hogy nem lesz képes a tornyok elől is elbújni a füstbombájának hatókörében.

Egy biztos, idén még biztosan nem fogja Akalit ily mértékben megpiszkálni a Riot, ám ha jónak ítélik meg a belső tesztfolyamatot a fejlesztők, akkor bizony 2019 elején akár már el is veszítheti a tornyok elleni védelmét a karakter.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva