Fifa

Jegyzetfüzeteket elő: Molnargabo ismét oktatóvideókkal vár titeket!


Ha jobb FIFA-játékossá szeretnél válni, akkor érdemes lesz követned Gabo csatornáját.

Tanulni mindig a legjobbaktól érdemes – nincs ez másképp természetesen a videojátékok világában sem. Ha pedig FIFA 19 és magyar játékosok, akkor Molnargabo neve mindenképpen az elsők között kell, hogy beugorjon mindenkinek, aki nemcsak versenyeredményeivel bizonyított már jócskán a múltban, hanem streamjei is hónapról hónapra egyre népszerűbbek.

Gabo már a FIFA 17 és a FIFA 18 esetében is igyekezett hasznos tanácsokkal ellátni a követőit, a FIFA 19 kapcsán azonban most minden eddiginél mélyebb és részletesebb oktatóvideókra számíthattok, melyekben szó lesz a játékmenet minden fontos eleméről a védekezéstől a támadásig.

Ha megfogadod Gabo tanácsait és beveted az általa bemutatott fortélyokat, akkor te magad is jobb FIFA játékossá válhatsz, amit aztán nem csak a baráti meccseken, hanem akár versenyeken is kamatoztathatsz, ha a legmagasabb szinten is bizonyítanál. Érdemes lesz tehát követni Molnargabo YouTube-csatornáját, hiszen a közeljövőben több tutorial videót is láthattok majd a DVSC Esport profi játékosától. Folytatás hamarosan!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva