Hearthstone

Hol vannak az új lapok? Ez az 5 pakli a legerősebb a Brawliseumban


Mutatjuk, melyik deckek produkálták a legmagasabb győzelmi arányt.

A HSReplay nemrég közzétette az első statisztikákat a heti Tavern Brawl, a Standard Brawliseum kapcsán, az eredmények pedig egyelőre nem festenek túlságosan fényes képet az új Hearthstone kiegészítőről, Rastakhan’s Rumble-ről:

az 5 legmagasabb győzelmi aránnyal rendelkező pakli közül 4-ben egyetlen új lap sem található.

Ebben persze közrejátszik az is, hogy a már hónapok óta csiszolgatott deckek sokkal jobban optimalizáltak, mint az új koncepciók, mint ahogy az is jól látszik ebből, hogy az új kieg sokkal inkább újfajta paklikat szeretne behozni a metába, mintsem az eddigieket erősíteni. Ettől függetlenül mindenképpen meglepő ez az arány – na de lássuk magukat a deckeket, illetve a hozzájuk tartozó winrate-eket.

#1 – Odd Paladin (70.5%)

Új meta ide vagy oda, az Odd Paladin még mindig uralkodik – legalábbis ami a Brawliseum győzelmi arányokat illeti. Az egyetlen nem feltétlenül nyilvánvaló elem ebben a listában Prince Liam, amit eddig ritkán használt csak a deck, az elhúzódó meccseken azonban elég komolyat tud javítani a late game-en azzal, hogy (remélhetőleg) valami hasznosabbra cseréli az 1 manás kártyáinkat.

Odd Paladin
AAECAZ8FBKcF8QXQ9AKe+AINRvUF+QqbwgLrwgKDxwK4xwLjywKVzgL70wLR4QLW5QK15gIA

#2 – Mecha’thun Druid (68.2%)

Túl sok újdonságot nem lehet elmondani ezen pakli kapcsán: hónapok óta pontosan ugyanez a lista számít a legerősebb Mecha’thun Druid verziónak, amely rengeteg laphúzással és armorgenerálással várja, hogy elsüthesse a Mecha’thun + Innervate + Naturalize kombót.

Mecha’thun Druid
AAECAZICBFaHzgKZ0wLx+wINQF/pAf4BxAbkCKDNApTSApjSAp7SAtvTAoTmAr/yAgA=

#3 – Malygos Druid (68.1%)

A jelenlegi legnépszerűbb kombó Druid sincs sokkal lemaradva a Mecha’thun mögött, a lista itt sem tartogat különösebb meglepetéseket.

Malygos Druid
AAECAZICBrQDxQSZ0wKb6ALk+wL1/AIMQF/pAdMD3gXkCKDNAofOApjSAp7SAtvTAr/yAgA=

#4 – Odd Dragon Warrior (67.6%)

Az alábbi lista szinte teljesen megegyezik azzal, amit tegnap mutattunk be számotokra. A különbség mindössze annyi, hogy ide Nightmare Amalgam helyett Shield Block került be – egy kis extra védelem némi szinergia és tempó kárára.

Odd Dragon Warrior
AAECAQcEogmS+AKe+AKggAMNS6IE/webwgLK5wKD+wKO+wKe+wKz/AKBhwOLhwPsiQPolAMA

#5 – Deathrattle Hunter (66.9%)

Az előző meta legtöbbet játszott paklija továbbra sem okoz csalódást, a Deathrattle Hunter új lapok nélkül is jól teljesít – az alábbi verzió tech lapként egy-egy Gluttonous Ooze-zal és Mind Control Tech-el

Deathrattle Hunter
AAECAR8K3gX7BfgI7QnTxQKG0wKc4gK26gKA8wKggAMKjQGXCKvCAtjCApzNAt3SAovhAuHjAvLxArn4AgA=

Aki tehát úgy dönt, hogy befizet a Standard Brawliseumba, az a fenti paklikkal nem igazán lőhet mellé, hiszen az első két nap folyamán ezek teljesítettek a legjobban. Sok sikert!

Ezt olvastad már?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva