Hearthstone

Újabb lapokat mutattak be a Rumble Run játékmódból


Ismerkedjünk az egy hét múlva érkező single player móddal!

Ahogy azt az elmúlt időszakban már megszokhattuk, ezúttal sem maradunk új single player tartalom nélkül az új Hearthstone kiegészítő megjelenése után: december 13-án, vagyis jövő hét csütörtökön várható a Rumble Run névre hallgató új egyszemélyes kaland. A névbeli hasonlóság nem véletlen az egy éve debütált Dungeon Runnal, hiszen az új játékmód felépítése nagyon hasonlítani fog ahhoz: 8 egyre keményebb csatát kell megvívnunk egy folyamatosan bővülő paklival.

  • Egy újonc troll bajnokkal kezdünk, akivel választanunk kell magunknak egy Shrine-t a menet elején – ez fogja meghatározni a class-unkat.
  • Minden class-nak 3 Shrine-ja van, ezen 27-ből dob fel nekünk 3-at véletlenszerűen a játék.
  • A Shrine-ok nagyon erős állandó képességgel segítenek bennünket, és ha elpusztulnak, akkor három kör után automatikusan újra felélednek.

Ezeket persze már eddig is tudtuk, most azonban bemutattak néhány új lapot a játékmódból – érdemes vetni ezekre egy gyors pillantást!

Itt van például a Warlock class három Shrine-ja, melyek mindegyike komoly potenciált rejt magában. A Dark Reliquary minden kézből eldobott lapunkért egy véletlenszerű Demont idéz meg a boardra. A Blood Pact mellett a varázslataink költségét életpontból fizethetjük mana helyett. A Hir’eek’s Hunger pedig talán a leggonoszabb mind közül, hiszen emellett minden sebzést, amit a saját körünkben szenvedünk el, az ellenfél hőse vállal át helyettünk.

A Shrine-ok mellett más különleges, kizárólag ebben a játékmódban megtalálható lapok is lesznek a Rumble Runban. Itt van például egy Mage minion, a Razzle Dazzler, amely kijátszásakor Arcane Missile spellekkel tölti fel a kezünket.

Nem hiányoznak majd a játékmódból a Dungeon Runban és a Monster Huntban megismert passzív effektek sem. A Pact with the Loa például 3-ról 2 körre redukálja az időt, ami a Shrine-jaink feltámadásához szükséges. A Windfall Blessing pedig egy Prince Keleseth-jellegű Deathrattle képességgel vértezi fel a Shrine-jainkat, +1/+1-et adva a paklinkban lévő lényeknek.

Ha mozgásban is szeretnéd látni a játékmódot és egy-két egyéb apró részletet is szívesen elcsípnél, akkor érdemes megnézni a Blizzard frissen közzétett videóját, ami egészen átfogó, mégis tömör összefoglalót nyújt a játékmódból. Kíváncsian várjuk a jövő heti megjelenést!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva