League of Legends

Megnyílt a Saját bolt, elstartolt a 2018-as Snowdown esemény!


Újból imádkozhatunk, hogy valami olyat dobjon a gép, amire legalább félig vágyunk.

A szezonális zsákbamacska visszatér, hogy újból mosolyt csaljon a játékosok arcára, bár mind tudjuk, hogy összességében ez nem szokott összejönni. Maga az akció fantasztikus, akár 6 hőskinézetet is beszerezhetünk “szinte ingyen”, a Your Shop ugyanis képes akár 70%-os leárazást is osztani, sőt, van olyan, hogy mindezt több kinézetre adja!

Ha nem tudnád honnan érhető el a Saját bolt (Your Shop), akkor most segítünk! Nem lesz más dolgod, mint megnyitni a klienst és az ablak jobb felső sarka felé húzni majd az egeret. Ott fel fog ugrani egy új lehetőség, ez lesz az amit keresel! Ha rákattintasz, megjelenik egy ablak, amiben 6 darab kártyalap-szerű opciót fogsz kapni. Végig kell őket kattintgatni, s miután ez megtörtént, a helyükön megjelenik a személyre szabott akciód. A hőskinézet lehetőségek alján lehet majd látni az eredeti árat és a leárazás utáni árat is.

Nem tudjuk elégszer hangsúlyozni, hogy a bolt csak limitált ideig elérhető, így jobb, ha minél gyorsabban reagálunk majd!

Riot Games

Nézzük a Your Shop szabályait:

  • A leárazások tartalmazhatnak Legacy hőskinézeteket, tehát olyanokat, amik éppen nem elérhetők a kliens boltjában, vagy már régebben vissza lettek vonva
  • Esetleg megtörténhet olyan is, ha nem játszol elég hőst, vagy nagyon kevés van, hogy kapsz egy hőskinézetet egy olyan karakterre, amit még nem nyitottál meg. Ebben az esetben a hőskinézet leárazása magát a hőst is olcsóbbá teszi. (Példa: Nincs Jhin-ed, de kapsz egy High Noon Jhin hőskinézet leárazást. A leárazás mértéke 60%. Ez esetben magára a hősre is kaptál 60% leárazást és olcsóbban veheted meg a lövészt is.)
  • Ultimate, Legendary, Limitált, vagy Loot-exkluzív hőskinézetek NEM eshetnek a boltból, ahogyan 90 napnál fiatalabb egyéb skinek sem. (Példa: DJ Sona, Soulstealer Vayne, Medieval Twitch, de még Praetorian Graves sem fog esni senkinek!)

A lehetőség még ezekkel a megkötésekkel is hihetetlenül jó, mindenképpen adjatok neki egy esélyt, mert olyan nincs, hogy ne érje meg!

Akinek pedig az exkluzív skin-akciók nem indították be a nyálelválasztását, annak sem lesz oka szomorkodni, ugyanis a Saját bolttal egyetemben elindult a 2018-as karácsonyi ünnep, a Snowdown 2018! Az esemény keretein belül újból játszhatunk a felturbózott Nexus Blitz 2.0-val, kaptunk egy csomag új Snowdown stílusú skint, egy halom megnyitható tartalmat, új küldetéseket és egy Prestige K/DA Akalit is megnyithatunk magunknak, ha odatesszük magunkat a limitált idejű esemény során.

Jó játékot és sok szerencsét mindenkinek!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva