Fortnite

Mini sziget és titkos Rift – Íme a hetedik szezon egyik legjobb új területe


Tele van az új pályarész apró meglepetésekkel.

Számos újdonsággal kápráztatott el bennünket az Epic Games a hetedik szezon startjakor. Talán még nem is nagyon volt olyan szezon, amely az első napon ennyi újdonsággal szolgált volna. Új területek, új biom, egy teljesen új jármű, zipline-rendszer, vagyis minden mi szem szájnak ingere.

Most végre kiélheted a kreativitásod: Ég veled Risky Reels, megérkezett a “The Block”!

Arról nem is beszélve, hogy még a Battle Pass is igazán erős lett, megjelentek a Wrapek, amik lényegében fegyver skinek, vagy jármű átfestések is lehetnek, ezzel pedig egy teljesen új kozmetikai kategóriát hozott a játékba az Epic Games. (Szinte biztos, hogy a jövőben az Item Shopban is fognak értékesíteni Wrapeket.)

Bőven volt tehát anyag az új frissítésben, ám még így is volt energiája az Epic-nek titkos Riftet, valamint jópofa bejárható szigetecskét kreálni.

A térkép legdélebbi részén van egy sziget, amit kizárólag levegőből lehet megközelíteni. Most már ugye kirepülhetünk egy repülővel is, vagy nemes egyszerűséggel startolhatunk ott is a buszból kiugorva. Több láda és pár farmolható alapanyag is található a szigeten, ami végül is egy egészen jó startnak mondható. Ám látszólag nincs semmi, amivel eljuthatnánk a fő szigetre. Utat nehezen tudunk csinálni magunknak, Rift meg sehol sincsen. Vagy mégis?

CronicGamerZ csinált egy rövid videóbemutatót a szigetről, amiből kiderül, hogy mégiscsak van Rift a kis szigeten, csak csapkodni kell érte egy kicsit. Található ugyanis egy viskó a szigeten, aminek ha felnyitjuk a padlóját a csákányunkkal egy bunker-szerű kis termet találunk. Semmi sem fért a fémmel burkolt helyiségbe csak egy Rift, de az pont elég ahhoz, hogy a szigeten talált ládák és nyersanyagok begyűjtése után zökkenőmentesen visszajussunk a fő szigetre és elkezdhessünk harcolni a győzelemért.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva