Fortnite

Már csak egyetlen egy terület mondhatja el magáról, hogy soha nem változtattak rajta a Season 1 óta


A Fortnite térképe alaposan átalakult a 7 szezon során, vannak azonban akik eddig mindig megúszták.

A Fortnite Season 1 során még teljesen máshogy festett a játék térképe. Csupán 10 helyszín volt akkor még a játékban. Pleasant Park, Anarchy Acres, Loot Lake, Wailing Woods, Lonely Lodge, Retail Row, Moisty Mire, Fatal Fields, Flush Factory és Greasy Grove.

Azóta a legtöbb terület átalakult, felrobbant, sivatag vagy éppen havas terep lett belőle és még sorolhatnánk a változásokat. Az viszont biztos, hogy nehéz ráismerni az eredeti térképre a Season 7 állapotai után.

Az összes változást figyelembe véve elkészítették az aktuális térkép alapján a sziget átalakítási naplóját. Benne van minden apró változás, hogy tisztán lássuk: mi változott a szigeten, és mi nem.

A rengeteg piros foltból látható, hogy alig marad már érintetlen terület a térképen. A képből azonban kiderül, van azért olyan terület, amihez nem nyúltak még drasztikusan hozzá.

Egyedül Pleasant Park úszta meg eddig mindig!

Ez a terület még sosem esett áldozatául a sztorinak, nem csapódott bele meteor, vagy került a helyére új helyszín. Sokak szerint pont ezért rájuk is férne már egy kis változatosság. Lonely Lodge is érintetlennek tűnhet, de ennek aljába azért belecsípett a sivatag. Fatal Fields, Retail Row és Salty Springs is átesett apróbb változásokon a piros foltok szerint, így tényleg csak Pleasant Park maradt.

A Season 1 óta eltelt összes változást tökéletesen szemléletei az alábbi videó. Durva végignézni, hogy honnan hová jutottunk 7 szezon alatt.

Here are all the major changes made to the Fortnite BR map, from Season 1 to the present. from r/FortNiteBR

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva