League of Legends

Megvezette a közösséget a Riot Games – A Snowdown Pass kevesebbet tud, mint ígérték


Enné azért egy fokkal lehetne rendesebb a kiadó egy ilyen mértékű hiba után.

Nagyon úgy tűnik, hogy a Pass-ek (bérletek) évét éljük. A listavezető esport címek, mint a Fortnite, PUBG, vagy éppen a LoL egytől egyig rendelkeznek valamilyen fajta bérlettel, amik megvásárlása után játékbeli tartalmakat farmolhatnak ki maguknak a játékosok. Az első igazán masszív LoL-bérlet a Worlds Pass volt, aminek hatalmas sikerén felbuzdulva a Riot a téli eseményhez is készített egy Snowdown Pass-t. Arany chromák, exkluzív mythic skin és még sok egyéb jutalom vár azokra, akik hajlandók megvásárolni a bérletet maguknak.

A gond csak az, hogy a Snowdown Pass hivatalos leírását rendesen benézte a Riot, ezért többen átverve érzik magukat, megjegyezzük, teljesen jogosan!

A hibás leírás – Riot Games

A megszerezhető jutalmak listájába ugyanis bekerült a Snowdown Capsule 2018, ami egyébként egy zseniális lehetőség arra, hogy értékes Skin Shardokhoz, vagy egy Permanent Rerollhoz juthassunk. A gond csak az, hogy ugyan a Snowdown Pass leírásában megtalálható a tárgy, a tokenekből összedobható jutalmak között viszont nem jelenik meg, mint lehetőség. Ez azért van, mert eredetileg nem tervezte a Riot belepakolni a lehetséges jutalmak csoportjába az elemet, csak az egyik túlbuzgó dolgozó írta bele a leírásba véletlenül.

A Riot Games válasza – Twitter

Riot Mort a Twitteren ismerte be, sajnos egy elírásról beszélünk, esély sincs arra, hogy a Snowdown Capsule 2018-ak részesei legyenek a Snowdown Pass lehetséges jutalmainak. Első nekifutásra a kiadó csak egy gyors javítást ígért, kompenzációról még csak szó sem esett.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva