Counter Strike

Egy éve történt: A magyarok rá is álltak a lecsalós CS:GO live-okra


Undorító trend, ami egyre népszerűbb az utóbbi időben.

Sajnos épp az történt, amit többen megjósoltak akkor, amikor teljesen ingyenessé tették a CS:GO-t. 1 napon belül feltűntek a nethuszárok és beizzították a YouTube live-ot, értelemszerűen nem a twitch-et, hiszen a YouTube nem bannolja a csaló suhancokat. A legfőbb probléma nem is az igazából, hogy ezek a szerencsecsomagok felmennek és élőben csalják le a meccseket, hanem az, hogy erre több száz, sőt, olykor több ezer ember kíváncsi.

Amikor a silverek ellen sem tudsz játszani…

A nagyobb youtuberek is bekapcsolódtak a buliba, Molnár Krisztián lecsalós menetelését több ezren követték és hiába tegyük fel, hogy a fele nézőközönség amiatt volt ott, hogy nevessen, hiszen még így is bénán játszott a csaló youtuber, ettől még ugyan úgy nézettséget generáltak neki, jobb helyet szereztek neki a YouTube algoritmusába, ezáltal pedig több ember érte el a streamet.

A legfőbb probléma, hogy sokaknak egyáltalán nincs igénye azokra az igényes tartalmakra, amelyekbe időt, energiát fektetnek bele. Ezerszer inkább nézek egy tehetséges játékost, aki mondjuk gyakrabban meghal, de a skilljének köszönhetően olyan aprítást rendez, amire csupán kevesek képesek. Erre itt vannak a “lecsaljuk youtube-osok”, akik ügyetlen,  lelkileg sérültekből álló igénytelen műsort tudnak eléokádani a nézőközönség elé, akik ezt két pofára zabálják, pedig semmi egyedi, szórakoztató nem történik órákon keresztül. Aztán pedig ugyan ezek az emberek izzadva irkálják tele a fórumokat, hogy lecsalták őket a meccsen és hogy menthetetlen a játék, de azért a lecsaljuk live, az vicces.

Arra kérünk mindenkit, hogy ezeket a minőség nélküli produktumokat egyszerűen ne nézze!

Idővel higgyétek el, le fognak vele állni, hiszen a nézettség a legfontosabb visszajelzés ezeknek az embereknek. A legszomorúbb, hogy rengeteg biztatást kapnak a live alatt, amit egyáltalán nem érdemelnek meg.

A clickbait már általános tendencia ezen videósok körében

 

Természetesen nem csak Molnár Krisztián lecsalós live-jára értendő a felhívásunk, sajnos egyre népszerűbb ez a “kategória”, ami minden tekintetben káros a játékosközösségre nézve. Remélhetőleg a YouTube is fellép hamarosan a nyíltan csalókkal szemben.

Borítókép: Molnár Krisztián Facebook

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva