Fortnite

Az Epic elismerte: Szükség van egy fontos újításra a járművek kapcsán, ez pedig hamarosan érkezik!


Csoda, hogy erről eddig még nem volt szó, de legalább most orvosolja mindezt a kiadó.

Egyre nagyobb szerepet játszanak a járművek a Fortnite-ban is. Eleinte csak jópofa újításokként került be a kategória a játékba, bevásárlókocsikkal haladhattunk valamivel gyorsabban, mint gyalog. Majd érkeztek a golfkocsik, a Quad Crasher, most a hetedik szezonnal pedig már a levegőt is uralhatjuk az X-4 Stormwing harci repülőkkel.

Valószínűleg olyan gyorsan haladt előre a járművek fejlődése a játékban, hogy a fejlesztők kihagytak egy igazán szignifikáns elemet. Jelenleg csak és kizárólag az utasok láthatják, hogy milyen állapotban van az adott járgány, ez pedig a vezetőket pillanatra sem nyugtatja. Főleg akkor nem, ha Soloban játszunk, akkor ugyanis az egyetlen esélyünk arra, hogy lecsekkoljuk milyen állapotban van a járművünk, ha átülünk egy utasnak fenntartott ülésbe.

 

add vehicle HP bar while in vehicle from r/FortNiteBR

Mindezt egy közösségi tag jelezte az Epic Games-nek, hogy itt bizony van egy kis gond a rendszerrel. EpicEricSW, a játék egyik vezető fejlesztője készséggel kommentálta is a bejegyzést. Elismerte, ez bizony egy olyan elem aminek már rég jelen kéne lennie a játékban, így ha a 7.01-be nem is kerül még bele, a jövőhéten már benne lesz az aktuális frissítésben.

Furcsa egyébként, hogy ennyire elkerülte mindez a kiadó figyelmét, elvégre mostanában már arra is figyeltek, hogy a járművek sebződésének számait is láthassák a játékosok, sőt a vezetőknek és az utasoknak exkluzív hanghatást is készítettek annak érdekében, hogy egyértelműen kivehető legyen, a jármű támadás alatt áll.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva