Fifa

Nevezés indul! 300.000 Ft összdíjazással jön az 1vs1 FIFA 19 Magyar Kupa


Itt a lehetőség a bizonyításra, méghozzá komoly nyeremények mellett.

A haverokat már stabilan vered FIFA 19-ben, és szeretnéd megmérettetni magadat komolyabb szinten is? Most itt a lehetőség, decemberben kerül megrendezésre ugyanis az 1vs1 FIFA 19 Magyar Kupa a Magyar Gaming és Esport Sportszövetség szervezésében, ahol mindenki megkapja a lehetőséget a bizonyításra.

Ingyenes nevezés mellett 300.000 Ft összdíjazás lesz szétosztva a legjobbak között.

Az Ultimate Team módban zajló verseny egy nyílt online selejtezővel startol most hétvégén, a 32 legjobb játékos pedig élőben csaphat majd össze egy offline döntőben.

Online selejtező

A teljesen nyílt online selejtező december 15-én, szombaton kerül megrendezésre, 10 órai kezdéssel. Az egyenes kieséses formátumú kvalifikációs torna két platformon zajlik majd párhuzamosan: PS4-ről és Xbox One-ról is a legjobb 16 játékos jut majd tovább a helyszíni fináléba.

Offline döntő

A továbbjutók december 21-én, pénteken csapnak majd össze a nyereményekért és a bajnoki címért az Ingame esport lounge-ban, 13 órai kezdéssel. A PS4-es és az Xbox One-os játékosok itt is külön ágon fognak csatázni, a két platform bajnoka pedig egy nagydöntőben küzd majd meg a nettó 150.000 forintos fődíjért. A második helyezett 100.000 forintot vihet majd haza, valamint lesz bronzmeccs is, méghozzá a platform döntők vesztesei között, melynek tétje 50.000 forint lesz.

Nevezés

A nevezés december 10-én (hétfőn) indul és december 13. (csütörtök) éjfélig tart majd.

Fontos: a nevezés és a versenyben való részvétel feltétele a Rajtengedély Kérelem pontos kitöltése, valamint megküldése a GeS részére.

Ezt a Magyar Gaming és Esport Sportszövetség hivatalos oldalán tehetitek meg. Íme a nevezés folyamata lépésről lépésre.

  • Látogassatok el az mges.hu oldalra, itt minden információt megtaláltok a versenyről.
  • A nevezést az mges.hu/registration oldalon tudjátok megejteni.
  • Az adatok megadását követően kattintsatok a “KÉSZ” gombra, majd küldjétek el a kitöltött, kinyomtatott és aláírt regisztrációs lapot az [email protected] címre.

Veszítenivalótok tehát nincs, a nyeremény ellenben annál komolyabb – regisztráljatok és villantsátok meg a bennetek rejlő FIFA-bajnokot!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva