Fortnite

15 milliót gyűjtött 10 óra alatt – NICKMERCS kopaszra borotválta magát és tetkót varratott a jó ügy érdekében


15 millió forintot gyűjtött gyógyíthatatlan betegségben szenvedő gyerekeknek a Fortnite streamer.

A konzolos streamerek közül NICKMERCS kétségtelenül az egyik legismertebb arc, a Fortnite világában. Szerencsére pontosan tudja, hogy a nagyobb hatalom nagyobb felelősséggel is jár. Ismertségét és hatalmas rajongó bázisát ezúttal ráállította a jó ügyre, egy 10 órás jótékonysági stream alatt. NICKMERCS 10 órás adása alatt 54 000 dollárt dobott össze a közösség, összesen 6 mérföldkövet teljesítve.

A közvetítés alatt befolyt teljes összeggel a Prader-Willi szindrómában szenvedő beteg gyerekeket szerette volna támogatni.

A Prader-Willi szindróma egy gyógyíthatatlan genetikai betegség, mely újszülötteket támad meg. A betegség gyenge izmokat eredményez, rossz anyagcserét és lassú fejlődést a gyerekek szervezetének. Ráadásul gyakran társul állandó éhségérzettel, ami fiatalkori elhízáshoz és cukorbetegséghez vezet a legtöbb gyereknél.

A streamernek sajnálatos kötődése van a betegséghez, NICKMERCS unokatestvére szintén ebben a gyógyíthatatlan kórban szenved. Állandó felügyeletre szorul családja részéről, így a streamer pontosan tudja, mennyire képes megnehezíteni egy család életét egy ilyen betegség.

A 10 órás jótékonysági stream alatt NICKMERCS különböző mérföldkövetek határozott meg a rajongóknak. Minden ilyennél bevállalt valami őrültséget, ezzel is növelve az adományozási kedvet. És a recept bevált, csak úgy záporoztak a felajánlások. Még a többi streamer is beállt a kezdeményezés mögé, Ninja például 1000, SypherPK 2000 dollárral támogatva a jó ügyet.

Gyorsan meglett tehát a 20 000 dolláros határ, ahol NICKMERCS bevállalta, hogy teljesen kopaszra borotválja magát.

A végére pedig az 50 000 dolláros álomhatár is meglett, ahol NICKMERCS megfogadta, hogy magára tetoválja rajongóit. Vagyis az MFAM rövidítést, ahogy a NICKMERCS rajongók saját közösségüket nevezik. Tény és való, saját karrierét és ezt a hatalmas jótékonyságra szánt összeget is nekik köszönheti a streamer, bőven megérdemelnek egy tetkót!

Le a kalappal a kezdeményezés előtt, reméljük a jövőben még sok hasonlót látunk.

Ahol a hírességek jó ügyek mellé állva használják fel ismertségüket és befolyásukat! GG WP NICKMERCS!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva