Hearthstone

Paklik a Rastakhan után (#3): Control Dragon Priest


Készítsétek azokat a Mind Blastokat!

Ha valakik, akkor a sárkányok kedvelői mindenképpen örülhettek a Rastakhan’s Rumble megjelenésének, hiszen több új Dragon, illetve kapcsolódó lap is érkezett a legújabb Hearthstone kiegészítőben. És bár ezek többsége a Warrior class-t hivatott erősíteni, azért más hősöknek is jutott a jóból.

A Priest az a class, ahol már korábban is meglehetősen gyakori vendég volt a sárkányos vonal a deckekben, köszönhető a Duskbreakernek és a Twilight Acolyte-nak. Az új lapok által inspirálva Nightning nemrég össze is rakta a Control Dragon Priest frissített verzióját, amely egyike volt azon pakliknak, melyek segítségével #1 Legendig mászott. Íme a lista:

Nightning Control Dragon Priest paklija
AAECAa0GBMUE1QqgzgKQ0wINkAKhBOUEjQjyDNHBAsnHAujQAsvmAvzqAr3zApeHA+iJAwA=

A sárkányos vonal legújabb képviselője a Firetree Witchdoctor, amely a Dragon Priest egykori 2-dropjára, a Netherspite Historianra emlékeztet, csak itt nem egy Dragont, hanem egy spellt választhatunk, ami mondani sem kell, alaposan kibővíti a pakli mozgásterét. Szituációtól függően jöhetnek a leszedések, esetleg a buff lapok, míg a végjátékban a sebző varázslatok szólhatnak a legnagyobbat – különösen akkor, ha már Shadowreaper Anduin fázisban vagyunk. Ha a deckben lévők mellé ki tudunk venni még néhány Mind Blastot vagy Holy Fire-t, akkor még könnyebben szétlőhetjük az ellenfeleket.

A Witchdoctor mellett egy új lapot találunk még a pakliban, a Mass Hysteriát, ami a Priest legújabb asztaltakarítása. Igaz, kell mellé egy kis szerencse és/vagy megfelelő board állapot, de egy jó játékos kezében rendkívül hatékony fegyver tud lenni, ami egy nagyon hasznos alternatíva a Psychic Scream és a Shadowreaper Anduin mellé.

A mostani, Spell Hunterekkel teli metában érdemes lehet tenni egy próbát a paklival, hiszen a Deathstalker Rexxar által biztosított végtelen value-val hiába nehéz felvenni a versenyt, a sebző spellek éppen egy olyan win conditiont biztosítanak, ami jó ellenszernek bizonyulhat.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva