Fortnite

Összemoshatja két sikerjátékát az Epic Games – Jöhet az Infinity Blade x Fortnite LTM


Végre nem csak külsős kollaborációval támad az Epic Games.

Kevesen tudják, de a nagy sikerű Infinity Blade mobiljáték széria szintén az Epic Games tulajdonában van. A nagy Marvel és NFL kollaborációk után nem is értettük, hogy miért nem nyúl a saját címeihez az Epic és miért nem készít olyan eseményeket, tárgyakat, játékmódokat a Fortnite-ba, ami a többi játék felé is elfordíthatja a fejét a játékosoknak.

Persze elvétve lehet találni Jazz Jack Rabbit posztereket a Battle Royale szigeten, de azért ennél egy fokkal nagyobb szabású összemosódásról beszélünk.

Epic Games

Ami egyébként nagy valószínűséggel hamarosan össze is jöhet, ugyanis a hetedik szezon bevezetővideójában megjelent az Infinity Blade, a nagy sikerű játék névadó tárgya. Először Sgt. Winter kezében bukkant fel a rövid videóban a kard, majd pedig a repülőgépeket reklámozó töltőképernyőn az Ice King kezében láthattuk az Infinity Blade-et. Véletlen egybeesésről szó sincs, a legkisebb részletig megegyezik a mobiljátékban található kard és az, ami a Fortnite-ban bukkant fel.

Epic Games

Azt, hogy egészen pontosan ez mit jelent a játék jövőjére nézve pontosan még nem tudni, egy biztos, az adatbányászok egy közelgő LTM érkezéséről suttognak. Az FNBRLeaks névre keresztelt leakeroldalnak köszönhetően egy rakás kardhangot sikerült előhalászni a játék forrásfájljai közül, ez pedig azt jelenti, hogy szinte biztosan lesz arra lehetőségünk a jövőben, hogy az Infinity Blade-del hadonásszunk játék közben. (Első nekifutásra egy olyan módot tudunk elképzelni, mint az Infinity Gauntlet volt, egy játékos birtokolja a legendás tárgyat, a többi pedig próbálja vagy legyőzni a birtoklót, vagy határozottan elkerülni és minél tovább húzni.)

Mindezek mellett reménykedünk abban, hogy ez egy béta tesztje is lesz a kardmechanikának, elvégre előszeretettel bővíti a fegyverarzenált az Epic, bőven elférne egy lehetőség a közleharc kedvelőinek is.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva