PUBG

Szeretnél egy kis zsebpénzt keresni a PUBG-vel? Irány a Rampage Royale!


Itt az ideje egy kis pénzgyűjtésnek.

A GLL által megszervezésre kerülő Rampage Royalban most minden bizonyítani vágyó játékos kereshet egy kis zsebpénzt, egészen pontosan 10 vagy akár 20 dollárt minden egyes Chicken Dinnerért! A leírást Tethrysnek köszönhetjük!

Képtalálat a következőre: „rampage royale gll”

Mi is ez pontosan?

A Rampage Royale egy új platformja a GLLnek, amelyben a játékosok igazi pénzért mérhetik össze a tudásukat.

Hogyan tudok jelentkezni?

A Rampage Royale a https://gll.gg oldalon keresztül érhető el. Nincs is más teendőnk mint regisztrálni egy accountot az oldalon, összekötni azt a PUBG accountunkkal, majd a jobb felső sarokban található PLAY gombot megnyomva kiválasztani a “Rampage Royale” eventet, majd választani a Solo, Duo, és Squad meccskeresés közül.

Miután elindul a meccskeresés és összegyűlik a megfelelő létszámú játékos az oldal közölni fogja velünk a meccsünknek megfelelő custom szerver beállításait: név, jelszó, slot.

Milyen játékmódokkal tudok játszani és hogy kapok én ezért pénzt?

A játékosoknak lehetőségük van Solo, Duo, és Squad módban is összemérni a tudásukat. Ha a Duo illetve Squad módot választjuk, egy esetleges győzelem után a csapat minden tagja gazdagodik a már említett 10 vagy 20 dollárral!

Mégis hogyan működik ez az egész pénzes dolog?

Az event ideje alatt, minden egyes megszerzett győzelemért a csapatok minden tagja 10 dollárral lesz gazdagabb,amely az event lejárta után a GLL pénztárcájában fog megjelenni, ezt az összeget pedig a későbbiekben tudjuk átküldeni valamilyen fizetési platformra (valószínűleg PayPal), a szervezők elmondása alapján, mivel ez manuálisan fog megtörténni, akár több hétbe is beletelhet.

Nem elég a meccsenkénti 10 dollár, többet akarok! Van rá valami lehetőség?

Igen van, egy ingyenes és végtelenül egyszerű módszer! Amennyiben rendelkezünk GLL prémiummal, minden egyes győzelem után nem 10, hanem 20 dollárral leszünk gazdagabbak. A GLL prémium ára 10 dollár / hónap, az első három hónapban azonban ingyen élvezhetjük a prémium szolgáltatásokat, így az event teljes ideje alatt lehetőségünk van ingyen prémium státuszt szerezni az accountunkra, ezzel megduplázva a bevételünket. Ahhoz hogy prémium taggá váljunk, nincs más dolgunk mint az említett weboldalon a “Get Premium” fülnél meg kell adnunk egy érvényes bankkártyaszámot.

Meddig tart az event? Kell esetleg fizetni a nevezésért?

Az event december 6-tól december 18-áig tart, a nevezés pedig teljesen ingyenes.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva