Fortnite

Bivalyerős a kard, de nem olyan OP, mint Thanos – Kipróbáltuk az Infinity Blade-et


Meglepően jó lett az új tárgy. Jót tett a játékmenetnek is!

A 7.01-es frissítés legújabb újítása a Mythic ritkaságú, Infinity Blade. A kardból egy menet alatt csakis egyet lehet találni, azt is kizárólag egy ponton, Polar Peaken. Érdekes, hogy az alapjáték részévé tették a fegyvert, s nem pedig egy LTM elemeként jelent meg. Ez kapásból hatalmasat változtatott a játék összképén, véleményünk szerint bizonyos helyzetekben még jobb is lett tőle a játékélmény.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

The new Infinity Sword in action! #fortnite

#1 Fortnite BR Source ? (@thefortnite) által megosztott bejegyzés,

Mivel még hihetetlenül friss a tárgy, így egyértelműen a lobby nagyja Polar Peaken kezd és igyekszik megszerezni magának a mitikus kardot. Hatalmas a rizikó, de a jutalomért megéri, ugyanis a kard tulajdonosa 200 HP-t és 200 pajzsot kap, folyamatos regenerációt és gyilkosságonkénti 50 instant HP visszatöltést. A csapások is szignifikánsra sikerültek, három suhintással el lehet tenni láb alól egy 200 HP-s karaktert.

Mindez nagyon jól hangzik, már-már a Thanosos időket idézi, ám gyakorlatban hatalmas a különbség a két tárgy, az Infinity Gauntlet és az Infinity Blade között. Thanos ugyanis rettenetesen mobilis volt, az Infinity Blade viszont nem adja meg nekünk ezt a luxust. A tapasztaltabb játékosok igazán könnyen elkerülhetik a karddal hadonászó ellenfél támadásait, még úgy is, hogy annak minden támadása azonnal porrá tör minden fajta struktúrát.

Beef Boss és az Infinity Blade

Solo és Duo módban sokkal erősebbnek bizonyul a tárgy, mint Squads módban, a csapatok ugyanis koordinált mozgással könnyedén térdre kényszeríthetik a kardot hordozó játékost, a kardos csapata viszont szintén bevédheti a pallossal operáló társat, így sokkal kiegyensúlyozottabb párbajok tudnak kialakulni, mint a többi játékmódban. Solo-ban ha hozzászokunk a kard működéséhez és kiismerjük a mozgásterünket, könnyedén megnyerhetünk a segítségével egy találkozót. Duo módban a szerencsén is múlik, ugyanis egyértelműen előnyben van az a kettős, akinél a pallos van, viszont ha a harci zajokra megjelenik még két játékos, akkor ott sajnos kő kövön nem marad.

Megjött az első Mythic, nem LTM exkluzív tárgy! – Éles a 7.01

Eddigi tapasztalataink alapján tehát Squads módban mondanánk azt, hogy igazán jót tett a játéknak az Infinity Blade, a többi játékmód top 10 szituációit viszont nagyban uralják a kardot viselők, szokni kell még egy kicsit a játékot ellenük. Ám egyértelműen kijelenthető, az Infinity Blade közel sem olyan OP, mint Thanos volt korábban, sokkal egyszerűbb legyőzni a karddal győzelemre törő játékosokat, mint anno a titánt.

(Megjegyzés: Ha szeretnétek kipróbálni a fegyvert, nem ajánlatos egyből Polar Peakre ugrani és harcolni érte, sokkal kifizetődőbb egy közeli helyen landolni, rendesen felszerelkezni és a Polar Peaken győzedelmeskedő játékost levadászni a kardért.)

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva