Counter Strike

Az új Battle Royale mód igazi modder paradicsommá tette a játékot


Az új játékmód rengeteg új tárgyat, ezáltal új lehetőséget hozott a CS:GO-ba. Szerencsére nem csak a Battle Royale mód profitálhat ebből.

A Danger Zone-ba bekerült új játékelemekről ne gondoljuk, hogy csak ott használhatóak. Amit abban a játékmódban látunk, bármikor átültethető lenne akár custom szerverekre, akár MM-re is. Lássuk milyen lehetőségekkel bővült a játék!

Custom kézi fegyverek kerülhetnek a játékba

Házilag: Amennyiben a szerver és a kliens is rendelkezik ugyanazzal a fájllal, az item_games.txt átírásával már most is összehozható saját magunknak.

Élesben: A kést felválthatnák más kézi fegyverek is, akár csak kozmetikai különbségként, akár telejsen más funkciókkal.

Armor és Sisak bárhol felbukkanhat a pályán

Házilag: Simán megoldható, a Quake-hez hasonlóan, hogy csak egy helyen spawnoljon Armor és Sisak a pályán. Például egy custom aim mapra érdekes extra lehet.

Élesben: Egyes pályákon, semleges területeken elérhető lehetne a játék által spawnolt Armor és Sisak. Aki kockáztat és érte megy pénz spórolhat, de pozíciót és időt kockáztat.

Éghetővé vált a fű a pályán

Az új “detailtype” paranccsal éghetővé állíthatjuk a füvet, amin nyomot hagynak a molotovok és a gyújtó gránátok. Ez igazából saját Custom szerveren és Matchmakingen is azt jelentené, hogy például Overpass egyes területein nyoma maradna a már elmúlt gránátoknak is.

Spawnolhatóvá váltak a Turretek, a pénz és az ejtőernyő

Házilag: Egyes pályákhoz érdekes extra lehetne az ejtőernyő, és a pénz gyűjtése is könnyebbé vált ilyen extra pénzkötegekkel. Az automatikusan tüzelő turreteknek köszönhetően pedig akár egyéni játékmódok is alkothatóak lennének.

Élesben: A turretek elég durva tárgyak lennének, főleg hogy automatikusan lőnek, de a pénz már érdekesebb téma. A pénzszállítókból, ATM-ekből vagy csak az ellenféltől is szerezhetnénk pénzt az újításoknak hála.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva