Gaming

“Nincs itt semmi probléma, ez csak egy egyszeri alkalom volt” – Megszólalt a terhes feleségét megverő Fortnite streamer


Ha valaki, akkor Munday képes tovább vágni maga alatt a fát.

Tegnap írtunk arról a Fortnite streamerről, aki élő adásban bántalmazta a terhes feleségét. Ami rátett egy lapáttal az esetre, hogy a stream során többször is kezet emelt a feleségére. Most a streamer, Munday megszólalt a The Daily Telegraph-nak, véleménye szerint mindenki félreérti a szituációt és semmi komoly dolog nem történt:

“Ti mind, akik elítéltek a videó miatt, nem láttátok mi történt, nem olvastátok a rendőrségi jelentést és valójában fogalmatok sincs, hogy mi történt a kamerán kívül! A bíróság majd eldönti, hogy mi is volt ez valójában. Ott van nálunk a bizonyíték, felvették a vallomásom és a feleségem vallomását is és mindkettő azonos. Nincs semmilyen probléma itt.. Mindenki, aki azt hiszi, hogy kivertem a szart is belőle, nyilvánvalóan nem ez a helyzet.”

A 26 éves streamer szerint semmilyen probléma nem történt, ez csak egy átlagos veszekedés, az egésszel csak az a gond, hogy közben épp ment a stream. Majd hozzátette:

“Nincs szó semmiféle családi erőszakról, ez egy egyszeri dolog volt, ő is alá fogja támasztani. A feleségem is jól van, csak már elege van mindenkiből, aki őt és a gyerekét zaklatja.”

Az egész történettel két probléma van. Egyrészt a feleség nem szólalt meg az ügyben, így az ő oldaláról nem ismerjük a történetet. Másrészt pedig Munday ellen 2015-ben volt egy hasonló intézkedés, amikor is erőszakos magatartásért vitték be, amit épp akkor is a barátnője ellen követett el. Az intézkedést egy évvel ezelőtt szüntették meg, amikor is a nő visszavonta a vallomását. Rendkívül szomorú, hogy ő maga, ha visszanézi a kérdéses felvételeket és azt gondolja azok után is, hogy semmi probléma nincs azzal, hogy ilyen üzenetet közvetít a nézői felé. A nyilatkozatával pedig csak tovább önti az olajat a tűzre, hiszen ez egyáltalán nem normális viselkedés egyetlen terhes nővel is szemben.

Ezt olvastad már?

Videókártyák mindenkinek! – A 3 legjobb ár/érték arányú VGA a piacon

Forrás: The Daily Telegraph

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva