PUBG

Shroud visszatért a PUBG-hez, majd hamar le is oltotta az egész céget

Sn0w - Farkas Máté - 5 éve Címkék: pubg, shroud,

A havas pálya mindenkit visszacsalogat lassacskán.

A streamerek szinte mindig igyekszenek kiszolgálni a nézők kérését, a havas pálya megjelenésével pedig nem volt kérdés, hogy shroud tesz-e egy próbát, már csak a közönsége miatt is. Az ex-profi játékosnak szemmel láthatóan bejött az új pálya, hiszen egyrészt elég sok időt töltött rajta az utóbbi napokban, másrészt pedig maga is elismerte, hogy ez idáig az egyik legjobb pálya a PUBG-ben.

Azzal együtt, hogy visszatért, a nemtetszését is hamar kifejezte, amiből jól látszik, hogy a PUBG Corp.-pal nem a legjobb a viszonya az utóbbi időben:

“Hogy tetszik a pálya? A pálya király, csak tudod.. ez még mindig a PUBG, ez a probléma. A pálya király, valószínűleg ez a legjobban sikerült pályájuk idáig”

Azt is elárulta, hogy az olyan helyek, mint például a Dino Park, nagyon bejött neki. Ami nem tetszett neki, az az, hogy még az ő gépén is szarul futott a játék, pedig neki nála kevés embernek van jobb konfigurációja. Persze remélhetőleg ezen javítanak a későbbiekben.

Aki kíváncsi shroud első reakcióira, az visszanézheti a twitch-en az egész műsort, a rövidített változat pedig megtalálható a YouTube csatornáján.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva