Fortnite

Igazán jó újítások a Wrapek – Íme az eddigi legjobb közösségi ötlet ebben a kategóriában


Egy ilyen újdonságot szívesen fogadnánk a játékba!

A hetedik szezon Battle Pass csomagjával egy egészen új kozmetikai kategóriát köszönthettünk a Fortnite-ban, ezek pedig nem mások mint a Wrapek, vagyis a “csomagolások”. Őszintén nem találta fel a spanyolviaszt ezzel az Epic Games, ám egy olyan űrt töltött be mindezzel, amit már egy ideje illett volna, s a közösség is szívesen várt. Már az ötödik szezon végén előkerült a fegyver skinek lehetősége, ám akkor még csak pletykaként lehetett róluk beszélni. Éppen ezzel párhuzamosan a járművek személyre szabhatóságáról is volt szó, ezen két kategóriát pedig már tudjuk, hogy időközben összemosta az Epic és így születtek meg a Wrapek.

Epic Games

A Fortnite egyre inkább igyekszik támogatni azokat a játékosokat, akik szeretnének igazán egyedi alakként lavírozni a pályákon, így mostantól a járműveinket és a fegyvereinket is különböző borításokkal használhatjuk. Több nyoma is volt már annak, hogy a jövőben nemcsak a Battle Pass-ben elérhető lehetőségeket fogjuk tudni feltekerni a járműveinkre és fegyvereinkre, hanem az Item Shopba is megjelennek majd exkluzív Wrapek, amiket V-Bucks ellenében nyithatunk majd meg.

Az adatbányászok megtalálták a játékfájlok között a karácsonyi fegyver és jármű skint

Természetesen ezen felbuzdulván a közösség egyből rárobban a témára és jobbnál jobb ötletekkel álltak elő, hogy mégis hogyan lehetne bővíteni a jövőben a Wrap kategóriát. Ezek közül az egyik legérdekesebb ötlet a “ritkaság alapján színt váltó borítás”, amit az egyik Reddit felhasználó álmodott meg.

Reddit – u/nhojcs

A terv alapján az adott fegyverkategória, amihez hozzápárosítanánk a szóban forgó Wrapet, olyan színűvé válna, mint amilyen riktasági kategóriába tartozik a fegyver. Így tehát, ha a kezünkben lenne egy, a képen is látható Rare (Kék) Assault Rifle, akkor bizony a modell is kék színben tündökölne, nem csak a földön világítana ilyen színnel.

Mivel kozmetikai elemekről beszélünk, így a “jópofaságnál” nem is kell többet tudniuk, bár lehetséges, hogy bizonyos helyzetekben visszavonulót is fújhatnának a Wrap miatt az ellenfelek, ha éppen egy aranysárga rakétavetővel rohanunk éppen feléjük.

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva