Fortnite

Myth kiakadt az Epic-re és Ninjára: “Miért kell mindig ezt az embert tolni?”


Most telt be a pohár néhány profi játékosnál.

Kezd a profiknál is betelni a pohár, ugyanis többen kezdik határozottan azt érezni, hogy az Epic Games kivételezik Ninjával. Myth a Winter Royale-on tapasztalt “részrehajló” közvetítés miatt ugrott neki a kiadónak és Ninjának, véleménye szerint ugyanis túl sok időt kapott a képernyőn a színes hajú játékos.

 

“Szívesebben néznék egy éppen rotáló játékost, mint egy olyat, akinek csak neve van.”

A TSM kapitánya most rendesen beúszott a sós vízen, hiszen ezzel a megjegyzésével nemcsak az Epic Games közvetítését, de még magát a játékost is betámadta. Ezen felbátorodván több profi játékos is elmondta a véleményét, többek között a Liquid játékosa, Vivid is úgy gondolta, hogy túlságosan sokszor mutatják Ninja szemszögét a közvetítés alatt, sőt még azt is kiemelte, hogy mindez a kommentátoroknak is feltűnt, akik szintén említették az adás során, hogy Ninjának mostanában nem lehet nyugta, mert folyamatosan őt követi a kamera.

 

A Counter Logic Gaming profija, Wish már bőven Ninján túl gondolkodott. Szerinte az ezekkel a pillanatokkal a probléma, hogy míg a nézők nézhetik ahogy kedvencük (ez esetben Ninja) éppen egy bokorban rágja a körmét, addig az igazán fontos momentumokról meg lemaradnak, ami miatt egyébként megérné nézni ezeket a nagyszabású versenyeket.

Többek között ezért is mondható, hogy a Fortnite esport még csak gyerekcipőben jár, bőven van még mit kiküszöbölni, többek között azt, hogy a hivatalos csatornán ne a nagyobb nevek domináljanak, hanem tényleg a reflektorfényt érő mozdulatokat követhessék a nézők.

Borítókép: Dexerto

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva