Counter Strike

A Virtus.Pro felhagy a CS:GO-val egy időre – A matricák ára az egekbe szökött


Pasha nélkül maradhat a CS:GO scene.

A Counter-Strike:Global Offensive világának az egyik legmeghatározóbb csapata volt a Virtus.Pro. Ám az utóbbi időben nem igazán tündököl fényesen ez a csillag, épp ez az oka, hogy egy kis szünetet kért a csapat menedzsere. Feltehetőleg az év végére várható a végleges döntés, valószínű, hogy csak a jelenlegi lineup fog változni, őszintén nehezen tudnánk elképzelni a mezőnyt a logójuk nélkül.

A csapat menedzsere, Roman Dvoryankin a következő sorokat fűzte hozzá a bejelentéshez:

“A London Major után egész optimisták voltunk és láttuk a potenciált a jelenlegi lineupban. Sajnos a várakozásainkat nem sikerült hozni. A hosszútávú stratégiánk az az, hogy egy kellőképp versenyképes csapatot építsünk, fiatal játékosokkal együttvéve és ezt a jövőben is követni fogjuk, mialatt meghozzuk a döntésünket. Szeretnék minden rajongót arra kérni, hogy támogasson minket a következő pár hétben.”

Kíváncsian várjuk a döntést, de nagyon sajnálnánk, ha Pashát nem láthatnánk a jövőbben a profi mezőnyben, nélküle egész biztosan szürkébb lenne a CS:GO világa. A hírt követően a matricák ára rakétasebességgel szökött az egekbe.

Akinek van VP matricája, az most mindenképp adja el, a később szinte biztos, hogy lejjebb fog menne az ára a matricáknak. Bevásárolni viszont nem biztos, hogy már megéri, hiszen az árak rendkívül magasak.

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva