League of Legends

Aurelion Sol elvesztheti az egyetlen gyenge pontját – De csak jövőre!


Visszatérhet a metába Aurelion Sol.

A Riot Games egyik munkatársa, MapleNectar néhány nappal ezelőtt közzétett Twitteren egy listát, amiben a 8.24b-ben várható változásokat láthattuk. Időközben viszont változott a tartalom, az idei év utolsó frissítéséből ugyanis a jelentések szerint kimarad Aurelion Sol, a játék egyik legjobb győzelmi arányával rendelkező karaktere.

 

A Riot elsősorban buffolni kívánja a sárkányt, elvégre lehet, hogy jól teljesít azokon a meccseken amiken választják, de még így is nagyon kicsi a választási aránya. Ahhoz pedig, hogy egy hős közkedveltebb legyen, erőre van szükség. Sol egy igazán rendhagyó hős, egyáltalán nem szokványos a játékmenete. Viszont ha az ember hozzászokik és a mesterévé válik, nos akkor nem sok nála erősebb hőst találni a repertoárban.

Aurelion Sol legnagyobb gyenge pontja eddig a közelharci egységek elleni védtelensége volt. A Q képességét nem lehetett egyből felrobbantani, így az, aki a karakter arcában állt nem is nagyon volt lefogható. A W egyértelműen nem volt a közelharcos karakterekre veszélyes, egyedül az ulti volt az, ami megállíthatta őket.

 

Nos, a Riot Games úgy döntött, hogy ad egy kis esélyt Solnak a közelharcos karakterek ellen is, a Q felrobbantásának idejét ugyanis 0.65 másodpercről 0.25 másodpercre tervezik csökkentetni. Ami a hős esetében egy hatalmas buffot jelent. Gyakorlatilag a buff után már közelharci távolságba is képes lesz stunolni, ezzel pedig meg is fosztják a legnagyobb és talán egyetlen gyengeségétől.

A dolog szépséghibája csak az, hogy ugyan elérkezhet Aurelion Sol ideje, de már csak a jövőévben, a 8.24b frissítésből ugyanis kiemelték a karaktert és átpakolták a 9.1-es ciklusba, ami majd csak valamikor januárban (előreláthatóan január 8.) lesz esedékes. Addig is érdemes lesz gyakorolni a karaktert, elvégre már csak erősebb lesz!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva