Fortnite

Bugból feature – Egy személyre szabhatósági funkció, aminek szinte biztos, hogy sokan örülnének


Egy ártalmatlan hiba, ami akár még opció is lehetne a jövőben.

Sajnos a Fortnite nem éppen arról híres, hogy nem találunk benne bugokat, vagy glitch-eket. Habár szerencsére mostanában sokkal kevesebbszer lehet találkozni a játékmenetet kritikusan befolyásoló hibával. Olyan van, hogy egy tárgy túl erős, vagy felidegesít minket egy újítás, de az alapvetően nem egy rendszerhiba, hanem a fejlesztők néztek el valamint rendesen a belső tesztelés során.

Ám az az igazság, hogy ezekből a kisebb hibákból, amiket a spagetti kód eredményez, még akár profitálhat is az Epic Games a jövőben. Visszatérő hiba, hogy a főmenüben skin váltás után a korábbi Outfitünk feje valami oknál fogva rajta marad az új kinézet testén. Persze találni más eseteket is, amikor a rendszer összekeveri a kozmetikai tárgyainkat, de talán ez a legtöbbet tapasztalt helyzet.

Egy példa a bugra – Forrás: Youtube

Mindez egyébként kategorizálva akár a játék része is lehetne! Biztosan imádnák a játékosok a megszerzett karakter skinjüket kombinálni, sőt az is lehet, hogy bizonyos testtájak miatt vásárolnának új Outfiteket.

Három kategóriára lehetne osztani az Outfiteket, fej, törzs/karok, valamint lábak. Az ilyen jellegű kombinációkat még a rendszer is elbírná különösebb gondok nélkül, valamint már így is közel végtelen kombinációs lehetőséget adva a kreatív játékosoknak. Az abszolút groteszk kreálmányok elkerülése végett meg lehetne annyiban kötni a közösség kezét, hogy férfi skint, csak és kizárólag férfi skinnel vegyíthetünk, nőit, pedig kizárólag nőivel.

Mindez egy teljesen új réteget adhatna a Fortnite-nak személyre szabhatóság terén, s biztosan sokan rávetnék magukat a lehetőségre.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva