Hearthstone

A tökéletes átverés? Íme egy Murloc Warrior egyenesen High Legendből


Avagy egy pakli, amire nem nagyon fognak számítani az ellenfelek.

Amíg a legnépszerűbb deckeket egy idő után mindenki lapra pontosan fújja, addig a ritkán látott off meta paklikkal igen komoly meglepetéseket lehet okozni, hiszen a legkönnyebben úgy vezethetjük bele egy hibába az ellenfelet, ha az nem tudja, hogy mit is kell körbejátszania pontosan.

Sok esetben már magával a pakli stílusával is behúzhatjuk a csőbe a másik játékost, hiszen ha például a mulligan során úgy keveri vissza a lapokat, hogy kontrollra számít aggro helyett, akkor kegyetlenül kihasználhatjuk a korai védtelenséget. Ehhez persze kell egy class, ahol szinte egyáltalán nem jellemző az aggro – ezen gondolatmenet mentén született meg Zorkthar fejében az alábbi Murloc Warrior lista, amivel egészen Top 100 Legendig küzdötte fel magát a játékos a “Legend süllyesztőből”.

Zorkthar Murloc Warrior paklija
AAECAQcCyAOvBA4csAKRA8UD2wP/A44F4wXuBtAHpwidwgKxwgLiiQMA

Különösebben innovatívnak nem mondanánk a paklit, a lényeg itt tényleg a meglepetés ereje – Warrior lapból például csak 10 található a deckben. Ezek tipikusan direkt sebző lapok, ahogy azt a Murloc pakliktól már megszokhattuk: jelen esetben két fegyver, a melléjük passzoló Upgrade, illetve a Charge-os Kor’kron Elite, hozzájuk jön még a minden aggro / tempo Warriorból kihagyhatatlan Frothing Berserker.

A Neutral felhozatalban találjuk a deck egyetlen új kiegészítős lapját, a Murloc Tastyfint, ami fontos funkcióval bír, hiszen újratölti a kezünket – ráadásul “célirányos” módon, hiszen a paklink a különféle Murloc szinergiákra épít, így nem árt, ha ezekből minél többet felhúzunk, hogy összedolgozhassanak kártyáink.

A már-már megszokottnak mondható Murloc-csomag mellé a fegyverekkel kombózó Dread Corsair, Captain Greenskin kerültek még be, megidézve kicsit a másfél-két éve játszott Water Warrior paklit. Illetve nem hiányozhat természetesen a Leeroy Jenkins sem, mint a játék legjobb lény alapú kivégzése.

Azt túlzás lenne állítani, hogy Zorkthar a legújabb metabreakert fedezte fel a fenti listával, ugyanakkor aki szeret egyedi paklikkal játszani, annak több mint ideális, hiszen nem elég, hogy a Warrior jelenleg nagyon keveset van játszva, de az a kevés deck is jellemzően Odd Warrior. Így “a tökéletes átverés” elég jól működhet az óvatlan ellenfelekkel szemben.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva