Hearthstone

Rumble Run: megjelenés ma! Minden infó egy helyen az új single player játékmódról


Új tartalom vár ma este a Hearthstone-osokra.

A mai napon debütál a Hearthstone-ban a Rastakhan’s Rumble-höz kapcsolódó új single player játékmód, a Rumble Run, amely az egy éve megjelent Dungeon Run receptjét viszi majd tovább. Az új Solo Adventure várhatóan 19 órakor nyitja majd meg a kapuit, aki azonban türelmetlen, az már picit korábban is megkezdheti az ismerkedést, a Blizzard ugyanis egy bemutatóstreammel jelentkezik ma este: itteni idő szerint 17:45-től Dave Kosak, Chris Sierra és Alliestrasza várnak majd bennünket a Hearthstone hivatalos Twitch-csatornáján.

Addig is összegyűjtöttünk nektek minden tudnivalót az új egyszemélyes módról, melyben egy ifjú trollal, Rikkarral kell nekivágnunk az arénának, hogy legyőzzük az ellenfeleket. Ezúttal is 8 bossharc vár ránk, a Legendary lapok formájában is megjelent Troll Championöket kell majd legyőzni egy folyamatosan bővülő paklival.

Shrine-ok

Legfőbb segítségünk az úgynevezett Shrine kártyánk lesz. Ez egy nagyon erős állandó képességgel felvértezett minion, melynek különlegessége az, hogy automatikusan a játékba kerül a meccs elején, és ha elpusztul, akkor 3 kör elteltével feltámad. Összesen 27 ilyen lesz (class-onként 3-3), és a Rumble Run elején 3 véletlenszerűen feldobott Shrine közül választhatunk majd egyet – ez határozza meg a class-unkat, illetve a kezdő lapjainkat.

Druid

Hunter

Mage

Paladin

Priest

Rogue

Shaman

Warlock

Warrior

Passzív képességek

Ahogy a Dungeon Runban és a Monster Huntban, úgy az új játékmódban is választhatunk majd időközönként passzív képességekből, melyek automatikusan bekapcsolnak majd a bossharcok elején. Íme mind a 9:

        

Egyedi kártyák

A passzív képességek mellett kizárólag ebben a játékmódban elérhető egyedi kártyák közül is lehet majd választani bizonyos csaták után. Ezek egytől-egyig minionok, és mindegyik class-nak 6 féle lesz – íme mind az 54.

Druid

     

Hunter

     

Mage

     

Paladin

     

Priest

     

Rogue

     

Shaman

     

Warlock

     

Warrior

     

Ma este tehát indul a Rumble Run, a tét pedig egy új hátlap lesz, az első végigjátszást követően ugyanis mindenki megkapja majd az alábbi card backet. Sok sikert az arénában!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva