PUBG

PUBG Twitch Rivals: Több mint 3000 néző követte figyelemmel a TYGEROWL meccseit!


Ismét izgalmas estének lehettünk szemtanúi.

Szerda este 18:00-kor vette kezdetét az öt mérkőzésből álló PUBG Twitch Rivals. Hazánkat a TYGEROWL párosa, TheVR Jani és bLYYY képviselte. Nézzük is az esemény összefoglalóját!

PUBG Twich Rivals: Este lehet szurkolni, ismét milliókért száll harcba a TYGEROWL!

Első meccs

Erangelen kezdtek a csapatok, a játék felénél nagyon jól választottak házat a fiúk, szinte végig rájuk szűkölt a kör. A végjátékban egy szerencsésen dobott gránát végzett a csapattal. Nyolcadik helyezés, kill is volt…első meccsnek tökéletes!

Második meccs

A második meccsen a legpörgősebb PUBG pályán, Sanhokon küzdöttek meg egymással a duók. Helyezés szempontjából nem lett a legjobb ez a kör, 22. helyen végeztek, de egy szép duplát így is lőtt magának a csapat.

Harmadik meccs

Nem meglepő módon az este harmadik állomása a sivatagos pálya, Miramar lett. A meccs elején sajnos lelőtték bLYYY-t, de Jani egészen a tizedik helyezésig behozta a csapatot. Szép pillanatokban most sem volt hiány, elég csak megnézni a fenti klipet! 

Negyedik meccs

A sivár sivatagos küzdelem után visszatértünk a játék első pályájára, Erangelre. bLYYY az elsők között halt meg, sajnos épp valaki ugrott ugyanarra az épületre. Jani viszont teljesen kígyó módba kapcsolt és egészen az 12. helyig kúszott. Volt sok vicces momentum, az már biztos!

Ötödik meccs és a végeredmény

Sajnos úgy tűnik ma Sanhok volt a csapat gyenge pontja, a 24. helyen estek ki egy killt begyűjtve. Természetesen így sincs okunk panaszkodni, jó meccseket láthattunk és kereken 2000 dollárt sikerült bezsebelnie a TYGEROWL-nak!

Szép munka volt, gratulálunk!

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva