R6

Airjab kisokos: 3 trükk, a használatához, avagy hogy hozd ki belőle a maximumot!


Nomad tippek következnek.

Nomad kedd óta megvásárolható bárki által, így az egyik kiváló youtuber, coreross elérkezettnek látta az időt, hogy megosszon pár tippet hozzá, főleg az Airjab gadgethez.

Elég jó kis videóról van szó, jó néhány interakciót lefed, így ma ennek a lényegét nézzük át. Fogjunk is hozzá!

1.Használjuk alapvetően csapdaként

A nerf óta (nem aktivizálódik egyből) jobban járunk, ha inkább csapdaként tekintünk rá és olyan helyekre tesszük le, ahol számíthatunk flankre, vagy kirohanásra:

Fontos megjegyezni, hogy levegőben nem detonál, így ha egy magasabb helyről várunk kifutást, akkor sem a fenti ablakhoz, hanem a lenti helyre (ahova ugrik) kell tenni a csapdát.

2. Pajzsokat lerombol, falakon átdob, tornyokat tönkretesz, barikádokat annulál

Óvatosan kell elhelyezni, mert a társainkat is ellökheti (de csak a védőkre aktivizálódik); emellett a lerakható pajzsokat és tornyot (Tachanka) vagy barikádot (még Castle-ét is) szétzúzza, ha átlöki rajta a célpontot, valamint a (törhető) falakon is átdob.

Ha viszont a pajzs mögött vagyunk, vagy épp a lord tornyát használjuk, akkor védve van a hátsónk ilyesmitől.

3. Megszakítja a tevékenységeket

Akár egy impact grendade-et készül eldobni a védő (vagy bármi mást), akár Caveira adja vallatásra a fejét, megszakítja ezeket az Airjab – sőt, előbbinél a kézben lévő eszköz a földre dobódik, így pl a saját gránátja végezheti ki a védőt.

Egy utolsó apróság, hogy Lionnal sem rossz páros Nomad, mert az ellökött védőt észleli az EE-ONE-D.

Counterek

Ezt már tényleg csak a rend kedvéért: Jäger ADS gadgetje hatástalanítja a csapdákat, illetve elektromossággal feltöltött falak vagy szögesdrótok közelébe se lőjük, mert megsemmisül.

Jó gyakorlást kívánunk Nomadhoz!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva