Fortnite

Az Epic Games elkaszálta az FNBRLeaks-et – Perrel fenyegették a leaker oldalt


Újabb leaker forrást döntött meg az Epic Games.

A Fortnite kiadója felszólította az FNBRLeaks Twitter fiók tulajdonosát, vészes határidőn belül függessze fel a fiókot, valamint visszamenőleg töröljön minden egyes olyan tartalmat, amit adatbányászat közben valaha előkotort a hivatalos forrásfájlok közül. Természetesen ez nemcsak a Twittert érinti, minden egyéb közösségi médiaplatformot be kell szüntessen az FNBRLeaks tulajdonosa (Youtube, Instagram, stb.) különben az Epic Games jogi útra tereli az ügyet. Mindezt maga az FNBRLeaks profil tulajdonosa, “Preston” jelentette be egy Twitlonger bejegyzésben.

A szóban forgó bejegyzés

Az FNBRLeaks csatornák tehát megszűnnek, ugyanis a tulajdonos nem kívánja felvenni a kesztyűt az Epic-kel, megköszönte követőinek a támogatást és elismerést, amit az elmúlt 7 hónapban a munkájáért kapott és készséggel teljesítette a kiadó kérését.

Az FNBRLeaks volt az egyik legnagyobb adatbányász fiók Twitteren, amely minden frissítés megjelenésekor közvetlenül elkezdte szivárogtatni a forrásfájlokban elrejtett újabbnál újabb tartalmakat. Ha egy adott ciklus új skinjeiről, vagy várható új tárgyairól írtunk, akkor a tartalmak forrása túlnyomó többségben az FNBRLeaks fiók volt.

Viszlát szivárgások! Folyamatosan bannolják a legnagyobb spoilerező oldalakat a Fortnite-ból

Úgy tűnik komolyan gondolja az Epic, amit még novemberben nyilatkozott, a cég ugyanis azt ígérte, keresztes hadjáratot indít a leakerek ellen és amilyen gyorsan csak lehet, felszámolják az adatbányász forrásokat. Nos, ez a kiadó számára egy hatalmas győzelemnek könyvelhető el, ugyanis most sikerült leszámolniuk az egyik legnagyobb leaker fiókkal.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva