Fortnite

Ennyi volt! 3 nap után bejelentették az Infinity Blade nerfet, de nem úgy, ahogy mindenki számított volna rá


Az Epic Games a zúgolódások miatt engedett a nyomásnak, a v7.10 frissítés során gyengítik a kardot.

Az Epic Games lassan tényleg a villámgyors nerfekről fog elhíresülni. Átgondolatlan és alapos teszt nélkül kiadott tárgyak, majd egyből egy nerf. Hogy mást ne mondjunk, a Mounted Turretet a megjelenés utáni 4 napban 3-szor nerfelték.

A következő áldozat az Infinity Blade, melyre szinte egyöntetűen panaszkodtak a játékosok.

Akár sima játék, akár profi meccs, mindenkinek az volt a véleménye, hogy ez saját LTM-et érdemelt volna. Annyira erős ugyanis, hogy egymagában eldönti a meccseket.

Tegnap feltett kérdésünk szerint a magyar szavazók 66%-a szintén úgy gondolja, a kard túlságosan is OP lett. Az Epic Game ezúttal is hallgatott a közösségre, és bejelentette a kard nerfelését. Na persze nem úgy, ahogy mindenki számított volna rá.

“Az Infinity Blade kapcsán változásokat tervezünk a v7.10 frissítéstől. Kivesszük az építés és nyersanyag bányászás lehetőségét azoktól, akik a kardot hordozzák.

A nerf után tovább monitorozzuk a kard hatékonyságát és további nerfek várhatóak, ha ez nem lesz elég. Természetesen mindenről tájékoztatjuk a játékosokat, valamint változás lesz az új tárgyak, UPDATE-ek versenyen való alkalmazásáról is.”

A kard tehát nem kapott saját LTM-et, továbbra is ott lesz minden meccsen. De az Epic szerint így már nem lesz túl erős…

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva