Fifa

VIDEÓ – Reus és Pulisic is kipróbálták, milyen a FIFA 19 szabályok nélkül


Folytatódott az EA Sports videósorozata a sztárok összecsapásával.

Az EA Sports egy hónapja indította útjára a FIFA 19 World Tour videósorozatot, melyben ismert sztárok játszanak egy-egy barátságos meccset az idei játékban. Persze van némi csavar is a történetben, hiszen a Kick-Off mód No Rules verzióját használják, ami azt jelenti, hogy nincsenek szabálytalanságok, lapok és les, így aztán igazi vagdalózásba megy át a játék – szó szerint.

Nemrégiben megérkezett a széria ötödik epizódja, melyet Dortmundban vettek fel – nem véletlenül, hiszen a két focista sztárvendég a Borussia két játékosa, Marco Reus és Christian Pulisic voltak. Hozzájuk csatlakozott a német rapper, MoTrip, illetve a One Directionből ismert énekes, Liam Payne. Vicces jeleneteknek nem voltunk híján ezúttal sem, érdemes megnézni!

Ha tetszett a videó, akkor ajánlott belepörgetni a korábbi részekbe is, melyekben felbukkant többek között Jesse Lingard, Marcus Rashford és Presnel Kimpembe is. Ide kattintva érhetitek el az aloldalt a videókkal, ahol egyébként az is kiderül, hogy a következő részben az immáron ötszörös Forma-1-es világbajnok Lewis Hamilton fog kontrollert ragadni.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva