Fortnite

A játékosok továbbra sem elégedettek, szerintük semmit sem fog érni a kard nerf


Az Epic Games hiába jelentette be a v7.10 során érkező kard nerfet, a közösség továbbra is folyamatosan támadja a kiadót.

Ahogy arról korábban már írtunk, 3 nap után az Epic Games meghajolt a közösség akarata előtt. Az Infinity Blade-et már a megjelenés napjától kezdve támadták a játékosok, a kiadó nem tehetett mást, bejelentette a nerfet.

A változás híre azonban csak olaj volt a tűzre. A játékosok hitetlenkedve fogadták az Epic bejelentését, szerintük ugyanis túlságosan enyhe lett a kard nerfelése.

A változás ugyanis csak annyi, hogy a kard hordozója nem építhet és bányászhat, amíg nála van az Infinity Blade.

Amitől tehát igazán erős a kard, az bent maradt a játékban. A kard tulajdonosa továbbra is 200 HP-t és 200 pajzsot kap az Infinity Blade mellé, folyamatos regenerációt és gyilkosságonkénti 50 instant HP visszatöltést. A sebzés is brutális, három suhintással el lehet tenni láb alól egy 200 HP-s karaktert.

Érthető tehát, hogy a közösség többet remélt. Az Epic nerfet bejelentő posztját az olvasók 71%-a dislike-olta és több ezer komment írja: külön LTM-be kellene tenni a kardot.

Természetesen a profi közösség is elégedetlen. DrLupo, CouRage és a FaZe játékosai is nemtetszésüket fejezték ki a túlságosan enyhe nerf miatt.

Simán elképzelhető, hogy az Infinity Blade is a Mounted Turret sorsára jut, mely egymás után kapta a nerfeket. Kíváncsian várjuk a folytatást!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva