League of Legends

Visszatérhet az Ardent Censer meta! – Buffolnak a gyógyító és pajzsot adó tárgyakon


Ez egyáltalán nem hangzik jól.

Így is folyamatosan visszatér a rémálmainkban 2017, ami talán a League of Legends történetének legsötétebb időszaka volt. Ekkor dominált ugyanis a gyógyító és pajzsot szolgáltató tárgyak köré épülő meta, a Janna mainek Kánaánja. egyértelműen közutálat tárgyává vált a játék, nem is volt csoda, hogy a Riot Games szanaszét nerfelte mindezek után a szóban forgó tárgyakat és hősöket, amelyek profitáltak belőlük. Ám úgy tűnik, hogy a Riot Games kollektív hosszútávú memóriája nem éppen a legacélosabb, ugyanis a legfrissebb PBE változások alapján azokat a tárgyakat, amelyeket anno nerfeltek, most újból visszaerősítik!

A legfrissebb PBE ciklusban az Ardent Censer, Mikael’s Crucible és a Redemption is kapott egy kis törődést, mindhárom pozitív irányba (?) módosult. A jelenlegi állás szerint a Redemption és a Censer 2%-kal lesz majd erősebb (eddig 8%-kal dobta meg a gyógyító és pajzsoló effekteket a két tárgy, ezek után 10%-kal fogja), míg a Crucible effektje pedig 15%-ról 20%-ra fog nőni.

Mindez pedig legalább annyira értelmetlen, mint kopasz embernek fodrászhoz járni. Abszolút semmi sem indokolta, hogy a Riot Games buffolja ezt a három tárgyat, a meghatározott értéknövekedésekről meg inkább ne is beszéljünk. Nagyon reméljük, hogy a Riot még időben rájön, hogy minderre semmi szükség és csak egy újabb kaotikus időszakot eredményezne a változtatások élesítése.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva