Fortnite

Az igazi Pay to Win – Ötletes kaméleon skint tervezett egy játékos


Az Infinity Blade után már ez sem lenne meglepő.

A hetedik szezonban egy halom újdonsággal bővült a játék, az ilyen jellegű aktív időszakok pedig hatással vannak a közösségre is. A Fortnite fórumok mindig is tele voltak a játékosok ötleteivel, s ami még jobb, az Epic Games már több alkalommal is bizonyította, hogy figyel mindezekre, nem egyszer bővült már a játék olyan tartalommal, ami egy játékos fejéből pattant ki.

Ezúttal is egy kiváló ötlettel találkoztunk, az Outfit, amit “ProKira” tervezett, működésében eléggé hasonlít a Fortnitemares során megismert Deadfire skinre. A kinézet ugyanis reaktív, vagyis folyamatosan reagál a játékban történt eseményekre. Minél több embert kényszerítünk térdre, annál inkább változik a kinézet. Nos, a szóban forgó “kaméleon” terv is erre a reaktivitásra alapoz, csak éppen másképpen használná ki a technológiát.

 

Concept* Reactive skin that changes with the Biome from r/FortNiteBR

A reaktív kinézet ugyanis ebben az esetben a környezetre, egészen pontosan a biomra reagálna. Ha a havas pályarészen rohangálunk akkor fehérré válna a ruha színe, ha a sivatagos oldalon lenne dolgunk, akkor pedig homok barna színben pompáznánk.

Persze lehet mondani, hogy ezzel gyakorlatilag előnyt vehetnénk magunknak, de a skin kiötlője külön kiemelte, lennének olyan részei a ruhának, amik nem változnak a környezet hatására és könnyedén kiszúrhatók lennének. Így még akár mi is el tudnánk képzelni a játékban egy hasonló Outfitet.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva