Fifa

Griezmann, Agüero és a többiek: megérkeztek a BL és EL Road to the Final upgrade-ek


Továbbfejlesztett játékosok a csoportkör után.

Ezen a héten a Bajnokok Ligájában és az Európa-ligában is befejeződött a csoportkör a 2018/19-es kiírásban, így eldőlt, hogy melyek azok a csapatok, akik februártól az egyenes kieséses szakaszban folytathatják majd. Ennek kapcsán az EA Sports most frissítette a Road to the Final kártyákat is, így azok a játékosok, akik továbbjutottak, kaptak némi erősítést.

Bajnokok Ligája

A Road to the Final keretbe bekerült 21 játékos közül végül 19-en mentek tovább a Top 16-ba a Bajnokok Ligájában, ennyien kaptak tehát upgrade-et a csoportkört követően. Akiknek megvan az alábbi Live Itemek egyike, az mostantól ezekkel az új értékekkel számolhat – a sort továbbra is Griezmann és Agüero vezetik, immáron 91-es overall stattal.

Európa-liga

Az két Road to the Final játékos, aki eddig a Bajnokok Ligája keretben szerepelt, de csak csoportharmadik lett a csapatával (név szerint Hamsik és Perisic) továbbra is megmarad Live Itemként, mostantól azonban már az Európa-liga Road to the Final keretében kell őket keresni. Mivel ők a “kisebbik” kupasorozatban folytatják, ezért tényleges upgrade-et nem kaptak, Alonso, Milinkovic-Savic, Mkhitaryan és Tah ellenben igen. Íme a legújabb verziók:

Az érintett játékosok fenti verziói további upgrade-ekre számíthatnak a jövőben, feltéve persze, hogy továbbmegy a csapatuk: minden egyes kieséses kört követően számíthatunk majd a mostanihoz hasonló erősítésekre.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva