Counter Strike

Karrigant kispadra ültette a FaZe, a játékos már az új megkereséseket várja!


A tweetjében pedig azt írta, hogy várja a megkereséseket. Ezzel vége egy korszaknak.

Több mint két éve tagja a csapatnak, most viszont új lehetőségek után fog nézni. Karrigannel kapcsolatban régóta keringtek pletykák, a Majorön végleg leváltották irányítói pozíciójából, kedvetlen volt, nem nagyon beszélt. A koppenhágai BLAST Pro előtt arról beszélt, hogy az lehet az utolsó versenye.

“A koppenhágai BLAST lehet az utolsó versenyem FaZe játékosként. Jelenlegi helyzetemben ez most mindent vagy semmit! A következő pár hét határozza meg, itt maradok-e az év hátralevő részére.” – nyilatkozta akkor.

Benched. Will write a longer statement at another point. ❤️ if any orgs are interested contact FaZe. pic.twitter.com/wsQVp5Q3kp

Akkor nem rakták még ki, mivel hátra volt még néhány fontos event az évből, de ott sem sikerült átütő sikereket elérni. A FaZe egész éves teljesítménye nem volt a legmeggyőzőbb. Januárban másodikak lettek a Majorön, három nagyversenyt nyertek meg összesen, az őszi Majorön pedig az 5-8. helyen távoztak. A lisszaboni BLAST Pro-n pedig az utolsó előtti helyen végeztek, rosszul játszott a csapat.

https://liquipedia.net/counterstrike/FaZe_Clan/Results#Detailed_Results

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva