Fortnite

Jöhetnek a víz alatti harcok? Hatalmasat változhat a Fortnite a következő szezonra


Egyre biztosabb, hogy hamarosan akár új környezetben küzdhetünk majd a győzelemért.

Bombaként robbant a hetedik évad startja, ugyanis az Epic Games az ismert pálya majd’ negyed részét elfedte hóval és jéggel. Az új biom egyébként kiválóan illeszkedik a hamarosan érkező ünnepekhez, elvégre mindenki arról álmodozik, hogy karácsonykor minden hófehérben pompázzon. Így ha a valóságban nem is, legalább a Fortnite-ban biztosan kiélvezhetjük majd a tél adta lehetőségeket.

Viszont a hónak van egy sajátossága, nulla fok fölött nemes egyszerűséggel megszűnik létezni, vízzé olvad. Márpedig ha úgy vesszük jelenleg van bőven potenciális víz a térképen, aminek egyszer bizony meg kell majd adnia magát. Ezt az Epic Games nyílt titokként kezeli, több olyan nyomot is elrejtettek mind a pályán, mind pedig a Battle Pass-ben, ami arra utal, hogy bizony valamikor még fontos szerepe lesz a víznek a játékban.

Epic Games

Itt van például az a tengeralattjáró, aminek a tetején még táncolnunk is kellett egy küldetés miatt. Szinte biztos, hogy nem ok nélkül vezette oda a játékosokat az Epic, valamit tervez a kiadó.

Epic Games

A Battle Pass több olyan graffitit és bannert sorakoztatott fel, ami szintén inkább egy vizes pályára, mintsem a karácsonyi ünnepekre utalna. A hatalmas polip (Cthulhu), valamint a nap nem feltétlenül a tél vezetői motívumai, ahogyan az olvadó hóember, a horgászás, s a tengeralattjáró ablaka is inkább már egy következő időszakot jelez előre!

Ha belegondolunk, hogy milyen lehetőségekkel járna egy vízzel elárasztott pályarész, rájöhetünk, hogy egy teljesen új szintre emelhetné a harcokat az Epic Games. Ugyan ez szintén nem az építőpárbajokat kedvelő embereknek kedvezne, de talán egy fokkal kezelhetőbb lehetne az ilyen jellegű 360 fokos küzdelem, mint jelenleg a repülőgépekkel történő harc.

Egy biztos, véletlenek a Fortnite világában nem léteznek, a kiadó mindig 2-3 lépéssel jár a jelen előtt, így már biztosan jól tudják a fejlesztők, hogy mit fognak kezdeni a sok hóval a pályán!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva