Gaming

Megtörtént! – A TheVR új helyre költözött


A legnépszerűbb magyar gamerek új helyre költöztek.

A TheVR-os srácok már megint költöznek, bár aki követi őket az tudja, hogy egy ideje ez a téma már a streamjeiken. Legfőképp a helyhiány miatt kellett ismét helyszínt váltaniuk, a fő probléma a jól ismert korábbi helyszínnel az volt, hogy túlzsúfolt volt a lakás, egy-egy videóhoz/streamhez pedig folyamatosan újra kellett rendezni a bútorokat, ami hosszútávon nem nevezhető ideális megoldásnak.

A tegnapi napon úgy tűnik sikerült szinte mindent átvinni az új helyszínre, a legfőbb kellékek a streameléshez pedig már össze is vannak dugva, így a mai naptól kezdve már meg is ígérték az első streamet a srácok, amivel szerencsére semmi probléma nem volt.

Persze a hangszigetelés még nem az igazi, ezért némi visszhang hallható olykor-olykor, de ez tényleg a legkevesebb. 5 éve készült el a srácok első videója, ahol még csupán egy kisebb szobából nyomták a streameket.

Innen indult minden

Azóta többször költöztek, remélhetőleg a jelenlegi legújabb hely már minden elvárásuknak eleget fog tenni jó ideig. Aki szeretné már látni az idei Room Tourt, annak egy kicsit most még többet kell várnia, persze idén is leleplezik az új elrendezést, csak a költözés miatt pár héttel csúszni fog várhatólag a videó.

Addig itt van viszont a 2017-es stúdió felvétele:

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva