Call of Duty

Soulja Boy beszáll az esportba – Ninja segíti az úton


Váratlan dolgokat hallhattunk a legújabb Soulja Boy villáminterjúban.

Soulja Boy az utóbbi időben nagyon elmerült a videójátékok tengerében. Nemrég kiadta a saját konzolját, illetve láthattuk azt is, ahogy a saját 15 000 $-os NZXT gépét állítja össze. Ezúttal is a hobbiját és az üzletet akarja egy kalap alá hozni, ugyanis 2019-re saját esport multigaming szervezetet akar létrehozni.

Az első lépésekben nem más, mint Tyler ‘Ninja’ Blevins segített a népszerű hip hop előadónak. Neki köszönhetően sikerült megerősíteni a csatornáját és elég jóba is lettek az utóbbi időben. Soulja Boy szervezete a tervek szerint a Fortnite-ra, a Counter-Strike-ra, a Call of Duty-ra és az Overwatch-ra koncentrálni.

“Keresni fogjuk a tehetségeket és fel fogjuk venni őket”

Az előadó tudja, hogy Ninját nem olyan egyszerű megszerezni, hiszen a Luminosity csapatával van szerződve egyelőre, de némi trükk bevetésére is készen áll Soulja Boy. Azt azért remélhetőleg tudja a sztár, hogy nem olyan olcsó mulatság egy jól működő esport csapatot összehozni. Ezen az éven a Cloud9 végzett az első helyen legjövedelmezőbb esport csapatok listáján, 310 millió dollárral.

Ezt olvastad már?

Sneaky-nek a karácsony sem szent – Íme egy ünnepi Slay Belle Katarina cosplay a férfi játékostól

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva