Counter Strike

Zeus: Úgy néz ki, hogy jövőre befejezem


Az ukrán veterán fedte fel jövőbeli terveit.

A Na’Vi irányítóját a BLAST Pro Lisszabonon kérdezték, a versenyen a döntőben kaptak ki az Astralis-tól. Beszélt a jövőbeli célokról, ahol többek között említette, hogy a csapattal kevesebb LAN-on szeretnének résztvenni, illetve fontolgatja az egér szögreakasztását is.

“A jelen állás szerint 2019-ben be szeretném fejezni a játékot, valószínűleg az év végén, lehet a közepén. Nem tudom még. Jövőre szeretnék kiválasztani néhány versenyt, ahol nagyon jól kellene teljesítenünk, és meg kell tenni mindent a győzelem érdekében. 2018-ra az volt a cél, hogy mi legyünk a legjobbak. Ez nem jött össze. Úgy vélem, hogy a győzelem kulcsa a priorizálásban rejlik.” – mondta az ukrán kapitány.

Mint mindenki, ők is az Astralis-szal szeretnék felvenni a versenyt. A Na’Vi 4 eventet tudott megnyerni idén, sok baklövésük volt, például az IEM Chicagón csoportkörben estek ki. Ennek ellenére Zeus még mindig egy jó évre tekint vissza. A csapat talán legnagyobb szerencséje, hogy s1mple-lel hosszútávú szerződésük van, pedig rengetegen érdeklődtek már a 21 éves sztár után.

Zeus régebben beszélt arról, hogy addig nem hagyja abba, amíg nem nyer egy Majort. 2017 júliusában megnyerte a PGL Majort a Gambittel, így a “bakancslistán” ezt már kipipálhatja. A kérdés az, hogy mi történne a csapattal nélküle, mivel ő az aki tapasztalt öregként összefogja a többieket.

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva