PUBG

A twitch királyai: Ninja rohamosan veszít a népszerűségéből, shroud több ízben beelőzte


Ninja szekere ment már jobban is az utóbbi időben.

A Fortnite robbanásszerű növekedésével Ninja is meglehetősen jól járt. Gyakorlatilag már hetente jár különböző TV stúdiókba, viszont a számok tekintetében már korántsem hozza ugyan azt a szintet mint ezelőtt.  A régi szép időkben a 70 ezer sub és a több milliós cheerje is megvolt, a nézőszám pedig a plafont verdeste. A 70 ezertől most elég messze jár, persze ezen az újévi Time Square streamje könnyen besegíthet.

Az elmúlt 30 napban Ninjára 23 %-kal kevesebben iratkoztak fel, ekkora esést a top 10-es listából senki sem produkált. Summitnak és xQc-nek például 30%-os növekedést sikerült elérnie, de shroud is nagyjából tartja a szintet az előző hónaphoz képest.

Jól látszik, hogy Ninja rengeteg előfizetőt veszített az utóbbi időben

Míg Ninja 41 285 subbal rendelkezik, addig shroud 41 309-cel, nem mellesleg TimTheTatman sincs annyira lemaradva Ninjától, szóval még az is megeshet, hogy ő is megelőzi a sztárt. Ezen a héten mellékesen átlagosan 34 ezren nézték Ninját, míg shroud 5 ezret vert erre.

Más tekintetben viszont nem áll olyan rosszul, ám ez a Fortnite népszerűségének is nagyban köszönhető, hiszen a legtöbben még mindig erre a játékra kíváncsiak. Ameddig ez így lesz, addig mondhatni nyert ügye van Ninjának, persze csak akkor, ha nem pártolnak át a nézői.

Forrás: twitchtracker

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva