Hearthstone

Íme a hivatalos indoklások: ezt várja a Blizzard a legutóbbi Hearthstone nerfektől


Nagyon fontos változások előtt áll a Hearthstone.

Derült égből villámcsapásként érkezett a hír ma reggel, hogy a Blizzard komoly változtatásokat eszközöl a Hearthstone metát illetően: 5 lap is változik hamarosan. Nézzük is ezeket, kiegészítve a fejlesztők hivatalos indoklásaival.

Wild Growth & Nourish

“A Wild Growth és a Nourish jelen volt minden egyes midrange, kombó és kontroll Druid pakliban a játék kezdete óta. Ha a Basic és a Classic szettből egyes kártyák túl erősek, annak hosszú távon negatív hatásai lehetnek a játékra, hiszen elég repetitív folyamatosan ezek ellen játszani, emellett pedig kötelezőnek tűnhetnek, ami aláássa a kreatív pakliépítési döntéseket. A két lap manaköltségének megnövelésével arra számítunk, hogy a late game-re fókuszáló Druid deckek számára továbbra is megmaradnak lehetőségként, ugyanakkor jóval nehezebb lesz beilleszteni őket olyan paklikba, amik nem építenek igazán a mana rampre.”

Level Up!

“Az Odd Paladin a The Witchwood óta folyamatosan ott van a legtöbbet játszott és legerősebb deckek között. A Level Up! kiiktatásával az Odd Paladinból arra számítunk, hogy a pakli továbbra is egy kompetitív decknek bizonyul majd a board kontrollálásárara törekekdve, ugyanakkor sokkal konzisztensebb sebzésmennyiséget tud majd kiosztani, amit könnyebb lesz körbejátszani.”

Saronite Chain Gang

“A Shudderwock egy érdekes kombót hozott magával, ugyanakkor igen frusztráló tud lenni, amikor egy játékban többször is kijátsszák ellenünk. A Saronite Chain Gang megváltoztatásának következtében jóval nehezebb lesz több Shudderwockot kijátszani, így a lap sokkal inkább egy erős egykörös effektként létezhet tovább ahelyett, hogy folyamatosan lemásolná saját magát.”

Leeching Poison

“Bár szeretjük az ötletet, hogy a játék folyamán létrehozol egy erős fegyvert, az állandó Lifesteal effekt a Leeching Poisonnal egy olyan végjátékot eredményezett, ahol nem sok gyengéje volt a paklinak. Emellett ráadásul szembement azon filozófiánkkal, hogy a Rogue-nak nem szeretnénk adni állandó gyógyító effekteket. Az egykörös Lifesteal reményeink szerint megoldja majd a Kingsbane Rogue late game-jével kapcsolatos problémákat.

A fenti változások elvileg még a mai nap folyamán életbe lépnek.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva