PUBG

Ilyen az, amikor a PUBG Corp. spoilererezik: Új fegyver, időjárás, jármű érkezik!


A PUBG Corp. egy hiba miatt előre leleplezett pár újítást.

Valószínűleg némi kommunikációs nehézség miatt került fel hamarabb a Vikendi Pass weblapjára pár olyan újdonság, amit még nem jelentett be a PUBG Corp. Persze aki követ minket, annak biztosan nem lesz túl sok újdonság a kiszivárgott dolgokkal kapcsolatban, de legalább megerősítést nyert minden:

Új időjárások

  • Éjjeli mód
  • Havazás

Ahogyan korábban is láthattuk, az éjjeli mód és a havazás is érkezik hamarosan. Feltehetőleg dinamikus változók lesznek ezek is, ahogyan a Sanhok esetén tapasztaltuk az esőnél. Az éjjeli mód sarki-fénye nagyon menően néz ki. Remélhetőleg nem lesz koromsötét, hiszen az nagyban megnehezítené a harcokat.

Új fegyver

Ahogyan a Vikendi egyik trailerében láthattuk, a PP-19 Bizon is felkerült a fegyverlistába. Valószínűleg ezért van ilyen magasra húzva az SMG loot a Vikendin. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy mi helyett jön, de erre sem kell túl sokáig várni feltehetőleg, ugyanis a fájlokban már ott van az összes Bizon hang. Várhatóan közelharcra elég jó alternatívája lesz az UMP-nek.

Új jármű

Ahogyan korábban az “Így készült a Vikendi” kulisszák mögötti videóban láthattuk, a tervezett második motoros szán is érkezik. A videóban elhangzottak szerint ez is egy kétszemélyes jármű lesz, ám a jelenlegi hómobilnál egy kicsit kisebb lesz, illetve a gyorsabb.

“A kezdetek óta tudtuk, hogy erre vágynak az emberek” – Így készült Vikendi

Egyelőre ennyi szivárgott ki, arról nincs információnk, hogy ezek mikor kerülnek be a játékba. Az interaktív oldalon magatok is megnézhetitek a felkerült tartalmakat. Két kínai promóvideóban egyébként a mai nap szerepel, szóval az is lehet, hogy még ma megérkeznek az újdonságok.

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva