Counter Strike

3 lehetséges karrigan utód: megtippeljük ki lesz a FaZe új irányítója


Brutális frag királyok, akiknek irányítói tapasztalata is van? Szerencsére bőven vannak ilyen játékosok a piacon.

Azt már pár napja tudjuk, a FaZe karrigan nélkül képzeli el 2019-et. A kérdés már csak az, ki lesz a dán irányító utódja? NiKo már kipróbálta magát az irányítói székben, és ha ő marad az IGL, akkor kis túlzással bárki érkezhet, aki erős support tud lenni a vadállat FaZe-esek mögött.

Olofmeister világi cimborája KRiMZ, az egykori FaZe játékos kioShiMa, vagy éppen akár a csapat nélküli bondik is szóba kerülhet az adott posztra.

Ha azonban NiKo szabadon szeretne játszani, és irányító kell a FaZe élére, már más nevekben kell gondolkodni. Választék szerencsére itt is van, ráadásul nem is akármilyen nevek várakoznak a megüresedett IGL posztra a FaZe-nél.

tarik

Talán a legkézenfekvőbb megoldás lenne a török származású USA játékos igazolása. Nem egy klasszikus irányító, de a Cloud9 csapatát IGL-ként Major győzelemig vezette, ahol ráadásul MVP-je is lett a tornának.

A C9 terror oldalát olyan keményen összerakta Mirage-on, hogy minden ellenféllel szembe megnyerték ezt az oldalt, és egy kivétellel az egész mapot is.

Jelenleg a pletykák szerint éppen kiteszik a MIBR ötöséből, így csapat nélkül várja az új szezont. Tökéletes időzítés lenne a váltáshoz, a nemzetközi mixben pedig az angollal sem lenne baj.

flusha

Bár irányítani saját bevallása szerint nem szeret, ettől függetlenül ért hozzá. A fnatic ötösét vezette már nagy csatákban, és nem is volt rossz IGL flusha. Az pedig hogy elég jó fragger-e, nem is kérdés.

Szintén Major MVP-ről beszélünk, 2015-ben a kölni Majoron lett a verseny legjobbja, még a fnatic játékosaként.

Jelenleg a több sebből vérző Cloud9 játékosa, akik befogadták a fnatic-tól való távozás után. De senki ne legyen naív, képességei alapján flusha egy sokkal nagyobb csapatba is megtalálná a helyét. Egy FaZe például pont jól állna neki.

Snax

A mousesports nem tudta jól használni, ezért lelépett tőlük, de ettől még Snax nem egy rossz játékos. Csak hagyni kell, hogy a saját stílusában és szabadon mozogjon. A Virtus.pro-nál eltöltött évek alatt gyakran volt probléma az irányító személye, byali kivételével anno mindenki kipróbálta ebben magát a szerepben. Snax is megkóstolta, milyen irányítani az együttest, de végül rövid életű lett ez a próbálkozás.

Jelenleg csapat nélkül várja a következő szezont, egy angolul beszélő nemzetközi csapat után simán jöhet a következő.

Csak most nem egy kötött pozíciójú supportként, hanem egy szabadon mozgó irányítóként.

Szerintetek melyik lenne a legjobb megoldás a 2019-es Faze számára?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva