Counter Strike

Hogy repül az idő! Öt éve kaptuk meg ezt a két mapot MM-re, így néztek ki akkor


Bizony, mintha csak tegnap lett volna. De a pályákra szinte rá se ismerni az eredeti állapot alapján.

Eredetileg szeptemberben, az Operation Bravo-val jöttek be az ikonikus mapok, majd a Winter Offensive Update során kerültek be véglegesen. Ennek már 5 éve!

Overpass

Teljesen máshogy nézett ki még a pálya felépítése, ha a textúrákat nem látnánk, talán meg sem ismernénk a gyerekcipőben járó mapot. Íme egy gyönyörű videó, mely végigvezet minket a változásokon:

Az egyik, ha nem a legnehezebb pálya, ami a legnagyobb taktikai lehetőséget rejti magában, sokan utálják is miatta. Egyedül MM-en szinte lehetetlen randomokkal játszani, nagyon komoly csapatjátékot igényel. A vertikális kialakítása miatt hamar a zseni irányítók kedvencévé vált. Nem hiába szereti annyira pl.: a Na’Vi, a legnagyobb köröket ezen a mapon lehet összehozni. Jó pár átalakításon átesett, mier elnyerte mai formáját. A Valve csinált pár before-after képet, a CS weboldalán megvizsgálhatjátok őket.

Cobblestone

Ez a map is rengeteget változott a megjelenés óta. A játékosok annyira azért nem szerették, a nézők annál inkább. A Majorök alkalmával ugyanis csak innen esett az a bizonyos Cobblestone láda, melyből a szerencsések kinyithatják az AWP Dragon Lore-t, ami a legdrágább skin a játékban, rendkívül ritka. A skinre rengeteg utalás van a mapon, pl.: van egy szoba amin egy hatalmas sárkányt festettek, a terem neve úgyszintén Dragon Lore. Szintén egy videó, ami bemutatja a változásokat a pályán, egészen két évvel ezelőttig:

Ugyanis a Valve októberben visszatette a játékba, számos változást eszközölt rajta. A versenymapok közé még nem is került vissza, gyanítható hogy még fognak rajta faragni egy picit, mivel megborították az erőviszonyokat. Addig viszont Cobblestone láda nélkül kell beérnünk!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva