Akciók

Ingyenes lett a sci-fi battle royale, az Islands of Nyne


Amilyen jól indult, olyan hamar hullt a mélybe.

Közel fél éve jelent meg az Islands of Nyne. Akkoriban egy rendkívül izgalmas címnek ígérkezett, ami egy rendkívül pörgős játékmenettel rendelkezett, ám a sci-fi vonal elég furcsa volt sokaknak. Sajnos nem sikerült a kellő számú játékosbázist kiépítenie a fejlesztőknek, így leginkább egy elhagyatott játék érzetét keltette az IoN már az első hónapot követően.

Olyan mint a jövőm, nem túl fényes | Forrás: steamcharts.com

Októberben már 8,2 volt az átlagos játékosszám, azt hagyjuk, hogy milyen rituális módszerrel jött össze az a 0,2 ember, de csoda volt ha egy meccs el tudott indulni. Hiába promózta több alkalommal shroud, nem vált be a modell, pedig annak idején az előrendelői verziókat úgy elkapkodták, hogy mi sem tudtunk hozzájutni.

A fejlesztők könnyes búcsút vettek a játéktól és ingyenessé tették azt a Steamen

Az ok rendkívül egyszerű, az utóbbi időben a fenntartási költségeket sem tudták már fedezni az eladásokból, emiatt a stúdió meghozta ezt a döntést, ami egyébként még jól is elsülhet. Azokra is gondoltak, akik megvásárolták a játékot: a Steamtől visszaigényelheti bárki a játék, itemek árát, 2018 november 29-től kezdődőleg.

Egyetlen update jön a jövőben, ami lehetővé teszik, hogy bárki indítson saját szervert a fejlesztők közbenjárása nélkül. Ezzel vagy megindul az Islands of Nyne aranykora vagy pedig örökre elvész a süllyesztőben. Egy próbát azért mindenki tehet vele, maximum törli ha nem jön be a játékmenet.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva