Akciók

Akciófigyelő: Most ingyen húzhatjuk be a LEGO Gyűrűk Ura Steames verzióját


Egy remek ingyenes játék, már megint!

Nem tudjuk mi történik, ugyanis az utóbbi időben jobbnál-jobb játékokat húzhatunk be ingyen. A Humble Bundle  karácsonyi leárazására ezúttal is megéri lecsapni, hiszen 100%-os akciót kapott a Gyűrűk Ura LEGO változata. Aki esetleg egy barlangban élt idáig és egyetlen LEGO szériás játékkal sem találkozott, az a tipikus platformerre számítson, ami leginkább az ügyességi részével képes szórakoztatni.

A játék természetesen kapott multiplayer módot, ám a “hagyományos” osztott képernyős verzió, tehát online nem játszhatunk a barátainkkal.

PC Guru a következőt írta a játékról:

A játékidő nagyját adó, legókockák gyűjtéséből és manipulálásából álló főfolyam továbbra sem váltott medret, pont olyan, mint az eddigi részekben. Bár ez egyrészről jó tulajdonság, hiszen aki szeret elmerülni a digitális építkezés humorában, annak tökéletesen megfelel majd ez a játék, hiába jött viszonylag hamar. Aki pedig csak a gyűrűt szeretné elvinni Mordorba, annak szintén nem kell csalódnia, mert — spoiler! — végül Frodo győzedelmeskedik, és a világ megmenekül.

Érdemes sietni, ugyanis az akció csupán 2 napon keresztül él, na meg a készlet erejéig. Remélhetőleg nem fognak elfogyni a kulcsok idő előtt.

Itt találjátok a játékot

Ha esetleg némi segítségre van szükségetek az aktiváláshoz, itt találjátok egy korábbi útmutatónkat.

Jó játékot kívánunk mindenkinek! 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva